Suomen Metsästäjäliitto ry

Moni EU-vaaliehdokas suhtautuu positiivisesti metsästykseen

Jaa

Suomen Metsästäjäliitto on avannut sivuilleen metsästäjien vaalisivuston, jolla saavat esittäytyä kaikki metsästävät ja metsästysmyönteiset EU-vaaliehdokkaat. Sivustolle on ilmoittautunut jo yli 30 ehdokasta lähes jokaisesta ehdokkaita asettaneesta puolueesta. Mukana on myös kansanedustajia ja meppejä.

Metsästäjäliiton sivuilla esittäytyy 13 metsästävää ja 19 metsästysmyönteistä ehdokasta, eli lähes joka seitsemäs EU-vaalien ehdokas. Mukana on esimerkiksi kolme nykyistä tai entistä EU-parlamentin jäsentä ja viisi istuvaa kansanedustajaa. Eniten ehdokkaita on ilmoittautunut mukaan Perussuomalaisista, Keskustasta ja Kokoomuksesta. 

Metsästäjäliiton vaalisivut löytyvät osoitteesta https://metsastajaliitto.fi/eu-vaalit

Ehdokkaat kertovat sivustolla, millaista metsästyspolitiikkaa he ajaisivat meppinä. Ehdokasesittelyjen lisäksi Metsästäjäliiton vaalisivustolta löytyvät myös Metsästäjäliiton vaalitavoitteet ja eduskuntapuolueiden näkemykset metsästysasioista.

Lisää ehdokkaita päivitetään sivuille sitä mukaa, kun heitä ilmoittautuu. Kutsu on lähetetty kaikille ehdokkaita asettaneille puolueille.

Suomessa on yli 300 000 metsästäjää, joten metsästävien äänestäjien näkemyksellä on merkitystä.

Yhteyshenkilöt

Suomen Metsästäjäliitto on valtakunnallinen metsästäjien etujärjestö, jonka jäseninä on noin 145 000 metsästäjää ja 2 700 metsästysseuraa. Tehtävämme on edistää metsästystä, luotoelämyksiä ja luonnonvarojen kestävää käyttöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Metsästäjäliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye