Kokkolan kaupunki

Nuorten oma Nollapiste avaa kesäkauden Länsipuistossa

Jaa

Nollapiste on nuorten koulun päättäjäisiä juhlistava puistofestivaali, joka on suunnattu ensisijaisesti yli 13-vuotiaille nuorille, tätä nuorempia ei kuitenkaan käännytetä portilta pois. Kaikki puhallutetaan portilla. Sisäänpääsyyn tulee puhaltaa nollat.

Nollapiste järjestetään lauantaina 1.6.2024 Kokkolan Länsipuistossa.  Tapahtuma on päihteetön, savuton, sähkösavuton ja energiajuomaton. 

Tapahtumassa esiintyy kotimaiset huippuartistit Melo, Davi, Etta, sekä Kokkolan rokkikoulun nousevat tähdet Colden Angels, Northern Eclipse, The Dead Roses sekä Erosion. 

Tapahtuman vaikutukset liikenteeseen

Tapahtuma vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin Länsipuiston kohdalla. Suljemme Kustaa Aadolfin kadun Länsipuiston puoleisen ajokaistan Torikadun ja Tehtaankadun väliltä lauantaina 1.6 klo 13.00 alkaen. Ajokaista avataan liikenteelle tapahtuman päätyttyä klo 23.00. Toinen kaista on normaalisti käytössä koko tapahtuman ajan. Samoin toiseen suuntaan Kustaa Aadolfin katu on normaalisti käytössä.

Sähköpotkulautoja ei voi pysäköidä Kustaa Aadolfinkadun ja Tehtaankadun varteen, ne tulee pysäköidä Torikadun puolelle tai kauemmas alueesta.

Puistoalue aidataan perjantaina 31.5. ja se suljetaan festivaalia varten, yleiseltä käytöltä lauantaina klo 15.00. Festivaalialue väliaikaisine rakennelmineen puretaan heti tapahtuman päätyttyä yöllä ja alue avataan takaisin yleiseen käyttöön. Tapahtuma aiheuttaa jonkin verran meluhaittaa puiston lähiympäristöön jo ennen tapahtuman varsinaista käynnistymistä. Meluhaitta ajoittuu klo 14­­–23.00 välille.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye