MessukeskusMessukeskus

Kun aurinko paistaa ja motokuume nousee, löytyy moottoripyörä koeajopäiviltä

Jaa

Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään Oulussa (ma  3.6.), Jyväskylässä (ti 4.6.), Tampereella (ke 5.6.), Turussa (to 6.6.) ja Helsingissä (pe 7.6.).  Koeajopäivillä pääsee ajamaan uusia moottoripyöriä 13 eri merkiltä. Merkit ja mallit vaihtelevat paikkakunnittain, mutta koeajossa on aina noin 100 moottoripyörää.  Koeajopäivä järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingissä seitsemän vuotta sitten.

Koeajopäivät ovat suosittuja ja niiltä saa paljon tietoa moottoripyörän valintaan. Vuonna 2023 koeajokiertueella oli lähes1500 koeajajaa ja koeajoja tehtiin lähes 4000. Kokeilemalla erilaisia moottoripyörämalleja löytää itselleen parhaiten sopivan ja koeajopäivillä tapaa myös muita motoristeja, joilta saa tärkeää tietoa ajokokemuksesta. Tunnelma koeajopäivillä on korkealla.

Mukana ovat Aprilia, CFMOTO, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Rieju ja Yamaha. Moottoripyörien koeajokiertueen järjestää Helsingin Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

”Motoristit ovat lähteneet nyt liikenteeseen pitkän viileän alkukevään jälkeen. Koeajopäivään tuodaan paljon uusia kiinnostavia moottoripyöriä – kiertueella pääsee koeajamaan muun muassa Kawasakin sähkö- ja hybridimoottoripyöriä”, kertoo Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja A-P Vanhala Sumeko Oy:stä. Hän uskoo moottoripyöräkaupan piristymiseen nyt kun ajokelit ovat kohdillaan viileän kevään jälkeen. Tällä hetkellä moottoripyörien saatavuus on hyvä ja tarjonta monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva menopeli.

 
Kaikilla muilla paikkakunnilla, paitsi Helsingissä koeajot alkavat klo 12 ja päättyvät klo 18. Helsingissä koeajot järjestetään klo 14-20. Helsingissä pääsee myös testaamaan motoballia.  Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivulla tai paikanpäällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Koeajajilla täytyy olla omat ajovarusteet, vähintään kypärä. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia.

Koeajettavia moottoripyörämalleja päivitetään tapahtuman verkkosivuilla, joilla voi myös rekisteröityä ennakkoon koeajajaksi: www.koeajopaiva.com


Koeajopaikat:
3.6. Ouluhalli
4.6. Jyväskylässä Marinen piha: Haapaniementie 1
5.6. Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskus
6.6. Turun Messukeskus
7.6. Helsingin Messukeskus

Helsingin Messukeskus järjestää Moottoripyörien suuret koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä ei ole nyt koeajopäivien yhteydessä, vaan se järjestetään kansainvälisenä Prätkällä töihin -päivänä 17.6.2024.

Lisätietoja: viestinnän asiantuntija Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, Messukeskus, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
A-P Vanhala, Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja, Sumeko Oy, puh. 050 366 3908

www.koeajopaiva.com
#koeajopaiva
Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Muodin kiertotalouskilpailu on avautunut – haussa kiertotalouden periaatteita liiketoiminnassaan noudattavia yrityksiä, tuotteita ja suunnittelijoita6.6.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

I love me -messujen ja Jalotus ry:n yhteistyössä järjestämä Muodin kiertotalouskilpailu on käynnissä. Suomen Messusäätiön tukemassa kilpailussa etsitään toimijoita, jotka kunnioittavat ja hyödyntävät kiertotalouden periaatteita eri näkökulmista. Pohjois-Euroopan johtava hyvinvointitapahtuma I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye