Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museoiden aukioloajat muuttuvat kesäkuussa

Jaa

Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Kuntsin modernin taiteen museo ja Vanhan Vaasan museo ovat kesäkuusta lähtien suljettuina tiistaisin. Muina päivinä museot ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.

Kuntsin modernin taiteen museo. Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback.
Kuntsin modernin taiteen museo. Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback.

Osana Vaasan kaupungin talouden tasapainottamisohjelmaa Vaasan museot, eli Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Kuntsin modernin taiteen museo ja Vanhan Vaasan museo ovat suljettuina tiistaisin. Muutos tulee voimaan 1.6.2024 alkaen.

Aiemmin museot ovat olleet suljettuina maanantaisin, mutta muutoksen myötä museot ovat suljettuina kahtena päivänä, maanantaina ja tiistaina.

Muina päivinä museot ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin:


Vaasan kaupungilla on käynnissä talouden tasapainottamisohjelma. Tavoitteena on löytää kaupungin toiminnasta noin 40 miljoonan euron säästöt vuosille 2024–2027.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museotoimenjohtaja Elina Bonelius, p. +358404872856, elina.bonelius@vaasa.fi

Kuvat

Kuntsin modernin taiteen museo. Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback.
Kuntsin modernin taiteen museo. Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback.
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Vaasan museot on Pohjanmaan aluevastuumuseo, joka tuottaa, tallentaa ja esittelee alueen tiedettä, taidetta ja historiaa. Näyttelymme tarjoavat yhdistelmän paikallista ja kansainvälistä kulttuuria sekä taidetta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye