Kymenlaakson hyvinvointialue

Aluevaltuusto hyväksyi Kymenlaakson hyvinvointialueen vuoden 2023 tilinpäätöksen

Jaa

Kokouksen tallenne on katsottavissa Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalla.

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui Kouvolan kaupungintalolla tiistaina 28.5.2024. Kokouksen asioina olivat muun muassa Kymenlaakson hyvinvointialueen vuoden 2023 tilinpäätös ja henkilöstökertomus. Lisäksi aluevaltuusto käsitteli tarkastuslautakunnan antaman arviointikertomuksen.

Kymenlaakson hyvinvointialueen tilinpäätös vuodelta 2023

Aluehallitus on 26.3.2024 käsitellyt ja allekirjoittanut Kymenlaakson hyvinvointialueen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2023 ja pyytänyt tilintarkastuksesta ja tilintarkastuskertomuksesta tarkastuslautakunnan lausunnon.

Aluevaltuusto hyväksyi vuoden 2023 tilinpäätöksen noin 31 miljoonaa euroa alijäämäisenä, ja samalla se myönsi vastuuvapauden Kymenlaakson hyvinvointialueen hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille tilikaudelta 2023.

Kymenlaakson hyvinvointialueen henkilöstökertomus vuodelta 2023

Hyvinvointialueen henkilöstökertomuksessa esitetään keskeiset henkilöstötunnusluvut vuodelta 2023. Henkilöstökertomus luo kokonaiskuvan henkilöstövoimavarojen tilasta ja kehityssuunnasta.

Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi vuoden 2023 henkilöstökertomuksen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye