Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Hannu Vahtera on VAMKin uusi rehtori

Jaa

Kauppatieteiden tohtori Hannu Vahtera on valittu Vaasan ammattikorkeakoulun rehtoriksi ja toimitusjohtajaksi.

Ilmakuva, jossa näkyy Vaasan ammattikorkeakoulu sekä ympäröivä kaupunkimaisema ja vesistö.
Vaasan ammattikorkeakoulun uusi rehtori on Hannu Vahtera. Esa Siltaloppi/ VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulun hallitus on yksimielisesti valinnut kauppatieteiden tohtori Hannu Vahteran Vaasan ammattikorkeakoulun rehtoriksi ja toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen. Valinnasta päätettiin hallituksen kokouksessa 28.5.2024.

Vahtera siirtyy VAMKiin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkimusaluejohtajan tehtävästä.

”Hienoa, että saamme vahvistusta VAMKin jo nyt osaavan henkilökunnan joukkoon. Hannu Vahteralla on osaamista ja näkemystä ammattikorkeakoulumaailmasta, mutta myös pitkäaikainen yritysmaailmakokemus. Erityisesti TKI:n kasvattaminen on hänen tavoitteensa”, kertoo VAMKin hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala.

Lisätietoja antaa: 

Vaasan ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja

Christina Knookala

+358 40 556 5011

christina.knookala@vaasa.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ilmakuva, jossa näkyy Vaasan ammattikorkeakoulu sekä ympäröivä kaupunkimaisema ja vesistö.
Vaasan ammattikorkeakoulun uusi rehtori on Hannu Vahtera.
Lataa

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3 700 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Energiamurroksen johtamiseen työkaluja VAMKin, KAMKin ja TAMKin yhteishankkeella21.5.2024 07:30:00 EEST | Tiedote

Vaasan ammattikorkeakoulun, Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteishankkeessa kehitetään työkaluja energiasektorin nopeaan uudistamiseen. ELY-keskuksen ja EU:n rahoittamassa hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan ajankohtainen energiamurroksen johtamisen koulutuskokonaisuus, rakennetaan alan yhteistyöverkostoja ja kehitetään digitaalinen oppimispeli.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye