Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy

Evidensia avaa eläinklinikan Kokkolaan

Jaa

Valtakunnallisesti toimiva, eläinlääkintäpalveluita tarjoava Evidensia avaa eläinklinikan Kokkolaan. Tammikuussa 2025 avautuvan klinikan tavoitteena on työllistää 14 henkilöä. 

Kokkolan seutu on vahvassa kasvussa. Kaupungin lupaavat kehitysnäkymät ja monipuolinen elinkeinorakenne on houkutteleva ympäristö. Kokkolan seudulla eläinlääkintäpalveluille on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin alueelta nykyisellään löytyy tarjontaa.  

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on ollut mukana edesauttamassa eläinlääkäripalveluita tarjoavan Evidensian sijoittumista Kokkolaan. 

- Evidensia täydentää alueen eläinlääkinnän palveluja erityisesti pieneläinten ja lemmikkien osalta. Klinikka tulee sijoittumaan kanta-Kokkolan alueelle, toteaa KOSEKin toimitusjohtaja Timo Lahtinen. 

- Klinikka avaa ovensa tammikuussa. Klinikka on hyvin varusteltu, 500 neliömetrin laajuinen yleisklinikka, josta löytyy laboratorio, röntgenkuvaus, ultraäänitutkimuspalvelut sekä moderni leikkaussali, kertoo Evidensian yhteiskuntasuhdejohtaja Anssi Tast. 

Klinikka aloittaa kahden eläinlääkärin ja neljän hoitajan voimin. Tavoitteena on myöhemmin kasvattaa eläinlääkärien määrä kuuteen ja hoitajien määrä kahdeksaan. Hankkeen rakennuslupa jätetään kesäkuussa ja tilojen remontointi kestää arviolta neljä kuukautta. 

Lisätietoja:  

Vt. toimitusjohtaja Antti Kuosmanen, Evidensia, 050 428 1232, antti.kuosmanen@evidensia.fi Yhteiskuntasuhdejohtaja Anssi Tast, Evidensia, 040 065 4105, anssi.tast@evidensia.fi Toimitusjohtaja Timo Lahtinen, Kokkolan seudun kehitys Oy Kosek, 050 420 7722  timo.lahtinen@kosek.fi 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye