Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat tarjoaa perheille iloa ja yhteisiä elämyksiä 7.-9.6.2024

Jaa

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään Naantalin Musiikkijuhlien rinnalla yhdeksännen kerran 7.-9.6.2024. Lasten Musiikkijuhlat haluaa tarjota korkeatasoista lastenkulttuuria sekä iloisia elämyksiä ja tekemisen hetkiä lapsille ja perheille, pääosin maksutta.

Suurta Lastenjuhlaa vietettiin kesällä 2022 Kirkkopuistossa aurinkoisessa säässä.
Suurta Lastenjuhlaa vietettiin kesällä 2022 Kirkkopuistossa aurinkoisessa säässä. Jaska Poikonen Naantalin Musiikkijuhlat

Ohjelmaa Maukasta ja Väykästä Päistikkaan ja pehmoeläinklinikkaan

Maukka-kissan ja Väykkä-koiran tarinaa päästään seuraamaan musiikkiteatteriesityksenä Kristoffer-salissa perjantaina 7.6. klo 18. Lastenkirjailija Timo Parvelan, säveltäjä Iiro Rantalan, näyttelijä Lotta Kuusiston ja ohjaaja Paavo Kerosuon kolmas yhteinen Maukka ja Väykkä -esitys svengaa, riemastuttaa ja askarruttaa koko perhettä pienimmästä isompaan.

Lauantaina 8.6. klo 13-15 Naantalin Kirkkopuiston valtaa Suuri Lastenjuhla. Luvassa on Lastenmusiikkiorkesteri Päistikan konsertti, taikuri, pehmoeläinklinikka, muotokuvamaalausta ja kasvomaalausta, keppihevosten esterata sekä tietysti ilmapalloja. Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille.

Museopäivänä tehdään mobiileja ja tervetulotoivotus Naantalin tuleville kesäasukkaille

Sunnuntaina 9.6.2024 vietetään Lasten Museopäivää sekä Casa Haartmanissa klo 10-14 että Naantalin Museon Hiilolan pihassa klo 11-14. Luvassa on hauskaa tekemistä ja puuhaa museoiden pihoissa. Casa Haartmanin teema on tänä vuonna elämää puutarhassa. Ohjelmaan kuuluu mm. mobiilin tekoa sekä pienten eläinten askartelua. Päivän aikana voi myös osallistua taidepajaan, kuvauspisteeseen sekä museopeliin.

Naantalin museon tapahtumassa kokeillaan vanhoja työvälineitä kuten pyykkilautaa sekä askarrellaan yhteinen tervetulotoivotus Naantalin tuleville kesäasukkaille eli presidenttiparille.

Museopäivän tapahtumat soveltuvat erityisesti 6–12-vuotiaille lapsille. Huomioittehan, että suurin osa päivän aktiviteeteista tapahtuu ulkona, joten kannattaa pukeutua säänmukaisesti.

Maukan ja Väykän höntti päivä -esitykseen voi ostaa lippuja lippu.fi:stä, liput 18€ tai perhelippu neljälle 56€. Muihin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestävät Naantalin Musiikkijuhlat, Naantalin Pelastakaa Lapset ry, Naantalin museo sekä Åbo Akademin säätiön Casa Haartman -museo.

- - - - - 

Maukan ja Väykän höntti päivä
Perjantaina 7.6.2023 klo 18 I Kristoffer-sali, Naantali
Konsertin kesto noin 45 min. 
Liput 18€ / ryhmälippu neljälle 56 €

Suuri Lastenjuhla
Lauantaina 8.6. klo 13-15 I Kirkkopuisto, Naantali
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se sopii kaikenikäisille.

Lasten Museopäivä
Sunnuntaina 9.6. klo 10-14 I Casa Haartman ja 11-14 I Naantalin museo
Lasten museopäivän tapahtumiin on vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suurta Lastenjuhlaa vietettiin kesällä 2022 Kirkkopuistossa aurinkoisessa säässä.
Suurta Lastenjuhlaa vietettiin kesällä 2022 Kirkkopuistossa aurinkoisessa säässä.
Lataa

Linkit

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa. Ensi kesän tapahtuma toteutetaan 4.-15.6.2024.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlat saa vieraakseen Norjalaisen kamariorkesterin Pekka Kuusiston johdolla9.1.2024 11:00:00 EET | Tiedote

Naantalissa kuullaan kesällä yhtä maailman parhaista jousiorkestereista, Norjalaista kamariorkesteria taiteellisen johtajansa Pekka Kuusiston kanssa. Kyseessä on vuonna 1977 perustetun maineikkaan orkesterin toinen vierailu Suomessa. Ensimmäinen vierailu vuonna 1990 kohdistui sekin Naantalin Musiikkijuhlille. Kaikkiaan kesäkuun festivaalilla järjestetään 20 konserttia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye