Lukuisat ravintolat takaisin Foodoraan – Pizza Hut ja Bangkok9 palaavat

Jaa

Foodoran ravintolatarjonta laajenee vuoden 2024 aikana lukuisilla suosikkiravintoloilla, jotka tekevät paluun takaisin Foodoran sovellukseen. Erityisesti isoimmissa kaupungeissa tarjonnan laajentumisen on voinut huomata jo kevään aikana.

Foodora.

Foodoran ravintolatarjonta on laajentunut lähes 300 suosikkiravintolalla jo kevään 2024 aikana. Lähes 60 näistä ravintoloista palaa takaisin Foodoran sovellukseen, joiden toiveena on voida palvella asiakkaita mahdollisimman monikanavaisesti. 

Foodoralla on vakiintunut ja uskollinen asiakaskunta yli 100 paikkakunnalla ympäri Suomen, ja asiakkaat arvostavat erityisesti edullisia kuljetusmaksuja ja tarjouksia.

– Ravintolakumppaneillamme on halu voida palvella loppuasiakkaita mahdollisimman hyvin. Kaikille ravintoloille yksinoikeudella toimiminen ei vain yksinkertaisesti toimi. Monet asiakkaat jäävät tällöin palvelun ulkopuolelle ja asiakkaan kannalta on tärkeää saada mahdollisimman monipuolinen tarjonta siellä missä he itse ovat, kertoo Foodoran kaupallinen johtaja Einar Toivonen. 

Foodoran alustalla tullaan näkemään useita erilaisia kampanjoita monien takaisin palaavien ravintolakumppaneiden kanssa nopeassa tahdissa jo kesän 2024 aikana.

Pizza Hut palaa takaisin Foodoraan

Yksi Foodoran alustalle takaisin palaavista ravintolaketjuista on suomalaisille tuttu Pizza Hut. Pannupizzojen pioneeri rantautui Suomeen vuonna 1987 ja avasi ensimmäisen ravintolansa Helsingin Kaivopihalle, joka saavutti suuren suosion. Tällä hetkellä Pizza Hut:lla on 20 ravintolaa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Lempäälässä. 

– Olemme iloisia paluusta Foodoraan osana uutta liiketoimintastrategiaamme, jonka keskiössä ovat saavutettavuus ja monikanavaisuus. Foodoraan liittyminen mahdollistaa laajemman asiakaskunnan palvelemisen ja auttaa meitä mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen kokemuksen, oli kyseessä sitten digitaalinen tai fyysinen asiointi Pizza Hutissa, kertoo Pizza Hut Suomen toimitusjohtaja Janne Einola. 

Foodora tarjoaa ravintoloille sekä kuljetuspalvelun että markkinointituen, jolloin ravintoloiden on mahdollista tavoittaa paljon uusia asiakkaita. Ravintolatarjonta laajenee lisää vuoden 2024 aikana. Kuluttajat ovat ottaneet kuljetuspalvelut osaksi omaa arkeaan. 

Takaisin Foodoraan palaavat ravintolat (monilla ravintoloilla on useita toimipisteitä ympäri Suomen): 

Mashiro

Levant

Tortilla House

Noodle Story

Bangkok 9

Burgers & Wine

Grooby Bistro & Bar

Elias Döner

Uuno

Delhi Rasoi

B5Black

Piccante

Mount Kailash

Mughal Tandoori

Trattoria Limone

Uusien ravintoloiden joukossa on myös pienempiä paikallisia ravintoloita. Asiakas löytää oman lähialueen ravintolat Foodora sovelluksesta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Mämmi
PR & Communications Lead
press@foodora.fi
040 1645401

Kuvat

Tietoa julkaisijasta

foodora on yksi Pohjoismaiden johtavista ruoan ja päivittäistavarakaupan kuljetuspalveluista, joka toimittaa ravintolaruokia ja päivittäistavaroita suoraan asiakkaiden ovelle. foodora toimii seitsemässä maassa Euroopassa - Suomessa, Itävallassa, Tšekissä, Tanskassa, Unkarissa, Norjassa ja Ruotsissa. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva foodora aloitti toimintansa Helsingissä kesällä 2015. foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. foodora haluaa mahdollistaa kaikille enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa; asiakkaille, yrityksille ja läheteille. foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on yksi maailman johtavimmista ruoan ja päivittäistavarakaupan toimitusalustoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye