Pirkanmaan hyvinvointialue

Digiperhe - tukea ja tietoa, asut sitten missä päin Pirkanmaata tahansa

Jaa

Mistä löydän keskusteluapua ja neuvontaa elämäntilanteeseeni? Mistä löydän työkaluja oman hyvinvoinnin tukemiseen? Digiperheestä löydät apua!

Pirkanmaalaisille lapsille, nuorille ja perheille on julkaistu Digiperhe-sivusto. Digiperhe-sivustolla on kerrottu monipuolisesti lähi- ja digipalveluista lapsiperheiden ja nuorten eri elämäntilanteisiin. Voit keskustella asiastasi chatissa, tehdä omahoito-ohjelmia ja verkkokursseja sekä etsiä tietoa, palveluja tai tapahtumia. Digiperheestä löydät apua ja tukea, asut sitten missä päin Pirkanmaata tahansa.

Digiperhe-sivusto kokoaa Pirkanmaan hyvinvointialueen, Pirkanmaan kuntien, kelan, järjestöjen sekä seurakuntien nuorten ja lapsiperheiden palvelut yhdelle alustalle helposti löydettäväksi.

Käy tutustumassa sivustoon: pirha.fi/digiperhe

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitukselle esitetään syksylle uusia yhteistoimintaneuvotteluja – talouden sopeuttamista tavoitellaan nyt sisäisen hallinnon keventämisellä19.6.2024 15:29:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen lisäsäästötarve vuodelle 2025 on arviolta 20 miljoonaa euroa. Osana sopeutustoimia aluehallitukselle 24.6. esitetään koko henkilöstöä koskevien yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämistä elokuussa 2024. Neuvottelut kytkeytyvät erityisesti organisaatio- ja johtamisrakenteen uudistamistyöhön mutta kohdistuvat koko henkilöstöön.

Aluehallitus jätti liikkuvien palvelujen ja lähiasemien esityksen pöydälle (otsikko korjattu)17.6.2024 14:39:53 EEST | Tiedote

Aluehallitus jätti maanantaina pöydälle esityksen liikkuvien palvelujen ja lähiasemaverkoston lähettämisestä laajalle keskustelu- ja kuulemiskierrokselle. Asia pyritään käsittelemään viikon päästä pidettävässä aluehallituksen kokouksessa. Aluehallitus päätti sen sijaan muun muassa käynnistää lasten ja nuorten psykiatrian uudisrakennuksen rakentamisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye