Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kutsu: Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttelyn tiedotustilaisuus 7.6. klo 10 Pohjanmaan museossa

Jaa
Kuva/Foto: Mia Lindqvist
Kuva/Foto: Mia Lindqvist

Tervetuloa uudistetun pysyvän näyttelyn Aarteita meiltä ja merten takaa tiedotustilaisuuteen perjantaina 7.6.2024 klo 10 Pohjanmaan museossa, os. Museokatu 3, 65100 Vaasa.

Näyttely perustuu Karl ja Elin Hedmanin kokoelman esineisiin ja taideteoksiin. Tilaisuudessa näyttelyn esittelee kokoelmapäällikkö Auli Jämsänen Vaasan museoista.

Haastattelumahdollisuudet ja lisätietoa: Kokoelmapäällikkö Auli Jämsänen, Vaasan museot, p. 040 7644 125, auli.jamsanen@vaasa.fi

Haastatteluita voi sopia myös tiedotustilaisuuden jälkeen. Median edustajat voivat halutessaan varata erillisen ajan näyttelyyn tutustumista varten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kokoelmapäällikkö Auli Jämsänen, Vaasan museot, p. 040 7644 125, auli.jamsanen@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Vaasan museot on Pohjanmaan aluevastuumuseo, joka tuottaa, tallentaa ja esittelee alueen tiedettä, taidetta ja historiaa. Näyttelymme tarjoavat yhdistelmän paikallista ja kansainvälistä kulttuuria sekä taidetta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye