Pirkanmaan hyvinvointialue

Tampereella Sarviksen työikäisten sosiaalipalvelujen avoimen neuvonnan aukioloajat muuttuvat

Jaa

Työikäisten sosiaalipalvelujen avoin neuvonta Tampereen Sarviksella (Hatanpäänkatu 3, F-rakennus) palvelee 1. kesäkuuta alkaen tiistaisin ja torstaisin kello 9–14. Aiemmin neuvonta oli avoinna neljänä päivänä viikossa. Avoimeen neuvontaan ei tarvitse varata etukäteen aikaa.

Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonnan chatin ja puhelinpalvelun aukioloajat säilyvät ennallaan. Chatin ja puhelimen kautta numerosta 03 384 5700 kaikki pirkanmaalaiset työikäiset voivat kysyä neuvoa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–15 sekä keskiviikkoisin kello 12–17.30.

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus jätti liikkuvien palvelujen ja lähiasemien esityksen pöydälle (otsikko korjattu)17.6.2024 14:39:53 EEST | Tiedote

Aluehallitus jätti maanantaina pöydälle esityksen liikkuvien palvelujen ja lähiasemaverkoston lähettämisestä laajalle keskustelu- ja kuulemiskierrokselle. Asia pyritään käsittelemään viikon päästä pidettävässä aluehallituksen kokouksessa. Aluehallitus päätti sen sijaan muun muassa käynnistää lasten ja nuorten psykiatrian uudisrakennuksen rakentamisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye