Stark Suomen työterveyden ja työturvallisuuden johtamiselle on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

Jaa

Stark Suomen työterveyden ja työturvallisuuden johtamiselle on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti. Sertifiointi kattaa koko toimintamme ja kaikki yksikkömme Suomessa.

”Starkissa haluamme panostaa turvalliseen työympäristöön ja työtapaturmien sekä tapaturmapoissaolojen vähentämiseen. Olemme toimineet pitkäjänteisesti työturvallisuuden parantamisen eteen jo vuosia. Sertifikaatti on vahva signaali tekemästämme tavoitteellisesta työstä sekä henkilökunnallemme että asiakkaillemme”, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi summaa.

”Turvallisuus on paljolti ennakoivaa työtä, eli riskien ja jatkuvuuden arviointia ja hallintaa”, Päiväniemi jatkaa.

ISO-johtamisjärjestelmiin kuuluu olennaisena osana työntekijöiden kuuleminen ja osallistaminen, jolloin yhdessä toimien tehdään työtä jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

”Matkamme ISO 45001:n parissa jatkuu toiminnan kehittämisen parissa. Sertifikaatti kannustaa meitä etsimään jatkuvasti uusia tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin. Samalla jatkamme arjessa tekemällä turvallisuushavaintoja joka päivä, sillä on tärkeää tunnistaa mahdollisia riskejä ja pyrkiä ennaltaehkäisemään niiden toteutumista, Stark Suomen henkilöstöjohtaja Riikka Tarkiainen kertoo.

”Erityisen ilahduttavaa on työtapaturmien määrän usean vuoden ajan jatkunut väheneminen. Se kertoo työturvallisuuskulttuurin omaksumisesta osaksi päivittäistä työtä ja on yksi osoitus vastuullisuudestamme. Jatkamme turvallisesti jatkuvan parantamisen matkaa eteenpäin”, Tarkiainen sanoo.

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Suomalaiset ovat puhuneet: Nämä työkalut pitäisi löytyä jokaisesta taloudesta – asiantuntija vinkkaa tuparilahjasta oman polkunsa kohta aloittavalle nuorelle9.7.2024 08:50:00 EEST | Tiedote

Vasara ja ruuvimeisseli kuuluvat jokaisen kodin perusvarustukseen, arvioivat suomalaiset Stark Suomi Oy:n teettämässä Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksessa. Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi kehottaa jokaista pitämään huolen siitä, että pikkunikkarointiin tarvittavat välttämättömyysesineet löytyvät käden ulottuvilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye