Uudenmaan ELY-keskus

Rosbackan silta Sipoossa uusitaan, liikenne kiertotielle perjantaina 7.6. klo 18.00

Jaa

Paippistentie (tie 11701) Sipoossa katkaistaan liikenteeltä Rosbackan sillan uusimisen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Kartta, jossa näkyy työnaikainen kiertotie ja suljettu tieosuus Paippisten alueella.
Työnaikainen kiertotie.

Rosbackan sillan uusiminen Sipoossa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Paippistentiellä. Paippistentie (tie 11701) katkaistaan liikenteeltä Björkmontien ja Mosantien välillä sijaitsevan Rosbackan sillan kohdalta perjantaina 7.6.2024 klo 18.00 ja avataan liikenteelle viimeistään sunnuntaina 9.6.2024 kello 21.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin.

Liikenne ohjataan kiertotielle Järvenpääntien (tie 146) ja Brusaksentien (tie 11705) kautta. Kiertotien pituus on noin 17,3 km.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, puh. 040 557 3888
Valvontakonsultti: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, puh 045 126 9960
Projektipäällikkö: Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Lassi-Pekka Tyni, puh 0295 502 909

Kuvat

Kartta, jossa näkyy työnaikainen kiertotie ja suljettu tieosuus Paippisten alueella.
Työnaikainen kiertotie.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye