Gigantti

Gigantin toukokuun myydyimmät puhelimet TOP 10 – puhelinten keskihinnassa ei heilahteluja

Jaa

Toukokuun myydyimpien puhelimien listalta löytyy tuttuja suosikkeja. ScreenSmart-näytönsuojauspalvelun suosio jatkaa kasvuaan. Oura-älysormuksen lanseeraus on otettu asiakkaiden taholta hyvin vastaan.

Kesä keikkuen tulevi, ja puhelimen ostoon inspiroipi. Gigantin myydyimpien puhelimien listan kärjessä keikkuu toukokuun lopussa tuttu OnePlus Nord CE3 Lite. (Kuva: Gigantti Oy)
Kesä keikkuen tulevi, ja puhelimen ostoon inspiroipi. Gigantin myydyimpien puhelimien listan kärjessä keikkuu toukokuun lopussa tuttu OnePlus Nord CE3 Lite. (Kuva: Gigantti Oy)

Gigantin kuukauden myydyimpien puhelinten listan kärjessä keikkuu tuttu OnePlus Nord CE3 Lite. Tämä ei yllätä Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistöä

”Suosittu malli löytyy ykkössijalta. Puhelin on selvästi löytänyt oikean hinnan ja siitä löytyy kuluttajien kaipaamat, oikeat ominaisuudet,” Helistö kommentoi. 

Myydyimpien puhelinten listalta löytyy tasaisesti Applen malleja sekä Android-puhelimia. Kakkossijaa pitävä Apple iPhone 15 Pro on myös listan hintavin malli. Myyntiä on Helistön mukaan oletettavasti siivittänyt Gigantin tarjoamat hyvät rahoitusvaihtoehdot. 

”Premium-puhelinten ostajat haluavat satsata laatuun. Rahoitusvaihtoehtojen avulla useampi kuluttaja pääsee arvokkaampiin malleihin käsiksi,” Helistö toteaa. 

Myytyjen puhelinten keskihinta ei toukokuussa juuri muuttunut. Vahvasti Samsungin ja Applen hallitsemalta listalta löytyy yksi Motorola: G24 Power.  

”Motorola on tasaisen suosittu, yleensä myydyimpien listalle kipuaa ainakin yksi brändin malli. On kiinnostava nähdä, inspiroiko kesä värien ostoon, Motorolahan tekee värispesialisti Pantonen kanssa yhteistyötä ja esimerkiksi vuoden väri Peach Fuzz on jalkautunut jo keskihintaluokan Edge 40 Neo -malliin,” Helistö pohtii.  

Gigantin ScreenSmart-näytönsuojauspalvelun suosio jatkoi toukokuussa kasvuaan. Suojauksen voi hankkia uuteen tai jo olemassa olevaan laitteeseen: puhelimeen, kelloon, tablettiin tai kannettavaan tietokoneeseen.  

”Palvelu on todellakin löytänyt suosionsa ja ennätyksiä rikotaan,” iloitsee Helistö. 

”Räätälöitävissä oleva palvelu pidentää laitteen käyttöikää ja takaa niille paremman palautus- ja jälleenmyyntiarvon.” 

Oura-lanseeraus toi älysormukset Gigantin liikkeisiin 

Toukokuussa Gigantti ja maailman johtava älysormusvalmistaja, suomalaislähtöinen ŌURA julkistivat yhteistyön, joka toi Oura-sormukset Gigantti-myymälöihin ja nettikauppaan.  

”On ollut todella upeaa saada Oura-sormukset meille myyntiin. Älysormusten suosio kertoo ihmisten halusta huolehtia hyvinvoinnistaan seuraamalla terveydelle tärkeitä tietoja entistä aktiivisemmin. Mittaamistrendi on monelle tuttu älykellopuolelta ja vahvasti nousussa,” Helistö summaa. 

Helistön mukaan asiakkaat ovat ottaneet uutuuden hyvin vastaan. Liikkeissä pääsee tutustumaan tuotteisiin, sovittamaan niitä ja kysymään niistä myyjiltä.  

”Helppous on tässä ehdoton valtti. Asiakkaat ovat kiinnostuneet käytännön asioista ja älysormusten hyödyistä,” Helistö kertoo.  

Vantaan Tammiston Gigantista löytyy ainutlaatuinen ŌURA-osasto, jossa on näytteillä Ouran valikoima. Suosituimmat mallit löytyvät kaikista Gigantti-myymälöistä ja jokaiseen myymälään on myös mahdollisuus tilata kaikkia Ouran malleja. 

Toukokuun myydyimmät puhelimet TOP 10 

  1. OnePlus Nord CE3 lite 5G (1.)
  2. Apple iPhone 15 Pro (-)
  3. Samsung Galaxy A55 (-)
  4. Apple iPhone 15 (3.)
  5. Samsung Galaxy A14 (-)
  6. Samsung Galaxy A35 5G (9.)
  7. Motorola G24 Power (7.)
  8. Apple iPhone 14 (-)
  9. Apple iPhone 13 (2.)
  10. Samsung Galaxy A25 5G (4.)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kesä keikkuen tulevi, ja puhelimen ostoon inspiroipi. Gigantin myydyimpien puhelimien listan kärjessä keikkuu toukokuun lopussa tuttu OnePlus Nord CE3 Lite. (Kuva: Gigantti Oy)
Kesä keikkuen tulevi, ja puhelimen ostoon inspiroipi. Gigantin myydyimpien puhelimien listan kärjessä keikkuu toukokuun lopussa tuttu OnePlus Nord CE3 Lite. (Kuva: Gigantti Oy)
Lataa

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gigantti

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat tietokoneita Ukrainaan ja haastavat yritykset mukaan auttamaan2.7.2024 13:05:02 EEST | Tiedote

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat yhteensä 148 kannettavaa tietokonetta ja tablettia ukrainalaisille koululaisille ja viranomaisille Laptops for Ukraine -kampanjan kautta. Lahjoituksella halutaan muistuttaa Ukrainan jatkuvasta kriittisestä avuntarpeesta, ja siitä, että jokaisella yrityksellä ja yhteisöllä on mahdollisuus osallistua tukitalkoisiin omalla tavallaan.

Gigantin liveshopping-myynti yli nelinkertaistunut – Samanlaista palvelua ei tarjoa Suomessa kukaan muu4.6.2024 11:07:15 EEST | Tiedote

Gigantin liveshopping-palvelun kautta tehty myynti yli nelinkertaistui päättyneellä tilikaudella. Tyytyväisiä palautteita keräävällä palvelulla halutaan parantaa entisestään Gigantin saavutettavuutta kaikenlaisille asiakkaille. Yritys on tällä hetkellä Suomen ainoa vähittäiskauppa-alan toimija, joka tarjoaa päivittäin avoinna olevan liveshopping-mahdollisuuden.

Gigantin Vuoden Myymälöiksi Lahti ja Iisalmi, konsernin Vuoden Kauppiaaksi Mikko Nguyen: ”Voittajia yhdistävät tinkimätön tiimihenkisyys, jatkuva kehityksenhalu ja esimerkilliset suoritukset vaikeassa markkinassa”30.5.2024 14:30:09 EEST | Tiedote

Gigantti on palkinnut tilikautensa 2023–2024 Vuoden Myymälänä Lahden ja Vuoden Franchise-Myymälänä Iisalmen. Elkjøp-konsernin Vuoden Kauppias -palkinto meni kuutta Gigantti-myymälää hallinnoivan, G-Emo Oy:n Mikko Nguyenille. Voittajien valintakriteereissä painottuivat erityisesti myymälöiden suoriutuminen taloudellisesti haastavassa markkinatilanteessa sekä työtyytyväisyyskyselyjen positiiviset tulokset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye