Restel tuo palvelurobotit Classic Pizzaan ja Redin uuteen Burger Kingiin
Uudessa Redin Burger King -ravintolassa pääsee pian nauttimaan uudenlaisesta palvelukokemuksesta – nimittäin palveluroboteista! Kyseessä Restelin pilotti, joka käynnistyy Rediin avautuvassa Burger Kingissä sekä Classic Pizzassa.

Ravintoloissa palvelurobotit toimittavat asiakkaan tilaukset suoraan pöytään – Burger Kingissä robotin tarjoamaa palvelua voi testata tilaamalla ravintolassa Burger King Appia käyttäen.
Robottien tarkoituksena on parantaa palveluprosessia, vapauttaen henkilökunnalle enemmän aikaa ihmisten kohtaamiselle myös kiireisinä aikoina. Lisäksi niillä ylläpidetään korkeatasoista palvelua.
“Burger Kingissä haluamme olla edelläkävijöitä digitaalisuuden hyödyntämisessä pikaruokaravintoloissa – palvelurobottien ansiosta asiakkaat pääsevät halutessaan hoitamaan koko palveluprosessin alusta loppuun digitaalisesti”, Restel Fast Food liiketoiminnan liiketoimintajohtaja Siru Kalpio kertoo.
Robottien toimittajana toimii Finn-ID, ja ne täydentävät entisestään jo Restelillä olemassa olevia digitaalisia palveluja. Palvelurobottien käyttöönotto tukee Restelin tavoitetta tarjota ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja luoda uusia, innovatiivisia tapoja nauttia ravintola-ateriasta. Finn-ID odottaa innolla tulevaa yhteistyötä Restelin kanssa. Heidän tavoitteenaan on asiantuntijuutensa ja palveluidensa avulla yhdistää eri valmistajien tuotteet, teknologiat ja ohjelmistot saumattomasti yhteen.
”Asiakaskokemus paranee, kun ammattilaisille jää enemmän aikaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimiselle”, Restel ravintoloiden liiketoimintajohtaja Sarita Lehtinen toteaa.
Restel pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja palvelurobottien käyttöä voidaan mahdollisesti laajentaa muihin Restelin ravintoloihin pilotin onnistumisen myötä.
Palvelurobottien pilotti alkaa Kalasataman Redin kauppakeskuksen Classic Pizzassa tänään 3. kesäkuuta. Burger King -ravintola aukeaa kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen entisen Food Market -ravintolamaailman tilalle 18. kesäkuuta ja palvelurobotin pilotointi alkaa ravintolassa 1. heinäkuuta.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sarita Lehtinen
Liiketoimintajohtaja
Restel Ravintolat Oy
Email: sarita.lehtinen@restel.fi
Puh: 040 527 6899
Siru Kalpio
Liiketoimintajohtaja
Restel Fast Food Oy
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi
Linkit
Tietoja julkaisijasta
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme