KUTSU: Taloustaantumaa vastaan taisteleva kasvuyrittäjille suunnattu tapahtuma alkaa 6.6. Hämeenlinnassa - median edustajat tervetulleita mukaan

Jaa

Hämeenlinnassa tämän viikon torstaina, kesäkuun 6. päivänä, järjestettävä Groth LOOP -tapahtuma auttaa yrityksiä taistelemaan taantumaa vastaan. Toimituksenne edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan. Medialle on varattu puhujien haastattelumahdollisuus iltapäivällä tauon aikana klo 15-16 välisenä aikana. Media pääse paikalle pressikortilla tai akkreditoitumalla ennakkoon kutsun linkistä.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyyn Growth LOOP -tapahtumaan osallistui yhteensä 500 vierasta. Kaukaisimmat tulivat Hämeenlinnaan Ivalosta ja Oulusta asti.

- Viime vuoden tapahtuma palkittiin finalistina Suomen parhaana maksullisena yritystapahtumana. Tämän vuoden tapahtuma on ennakomyynnin perusteella vakiinnuttanut paikkansa ja vetää Verkatehtaan jälleen täyteen kasvusta kiinnostunutta yleisöä. Tapahtumaan osallistuvat saavat päivän aikana oman kasvunsa tueksi käytännönläheisiä neuvoja, inspiroivia puheita ja kasvun esteitä ylittämään suunnattuja esityksiä, järjestäjä Jarkko Kurvinen kuvailee.

Kurvinen kertoo, että tapahtuma keskittyy tarjoamaan konkreettisia kasvun eväitä pk-yrityksille perinteisillä toimialoilla ennen kaikkea inspiroivien ja uusien näkökulmien kautta.

- Kasvun rakentaminen taantumassa kysyy rohkeutta. Rakennamme tästä vuotuista kohtaamispistettä kasvua luoville yrityksille päättäjineen ja vaikuttajineen. Me haluamme luoda tapahtumasta kasvun kehdon ihan tavallisille yrityksille sekä niiden uusille ja uudistuville menestystarinoille. Yksi mielenkiintoisimmista keskusteluista tulee varmasti olemaan työelämäprofessorien Alex Niemisen, Laura Strömbergin ja Jussi Rissasen paneelikeskustelu kasvun rakentamisesta.

Seminaarin lähestymistapa yrittäjyyteen ja kasvuun on käytännönläheinen ja keskittyy pk-yritysten kasvun esteiden ylittämiseen, kasvun käynnistämiseen ja kiihdyttämiseen. Puhujina tämän vuoden tapahtumassa kuullaan kasvuhakuisen liiketoiminnan huippuammattilaisia ja vaikuttajia.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa työelämäprofessori ja kasvuyrityskonsultti Laura Strömberg, Fujitsun varatoimitusjohtaja ja Vuoden myyntijohtaja Ilona Ylinampa, johdon neuvonantaja Susanna Paloheimo, kansainvälisesti menestyneen Subsoccer-pelin keksijä Jarno Saarinen, pitkän linjan mainostoimistoyrittäjä ja työelämäprofessori Alex Nieminen, tekoäly- ja metaversumimatkaopas Vesa Auvinen, Kouvolan Lakritsin lakutehtailija Timo Nisula, luovien ratkaisujen innoittaja Mikko Kalliola sekä myynnin johdon valmentaja, työelämäprofessori Jussi Rissanen.

- Kasvu vaatii halukkuutta, kykyä ja hetkellisen kurjuuden sietämistä. Taantuman voivottelun sijaan keskitymme yhdistelmään uudistumista, rahapuhetta ja vanhan hyvän ajan työntekoa, joilla saamme yhteisönä paljon aikaan, Kurvinen jatkaa.

Media voi halutessaan ilmoittautua ennakkoon ja varata haastattelun oheisesta linkistä: https://www.growthloop.fi/akkreditoituminenmedialle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarkko Kurvinen
p. 044 347 9344 Growth LOOP, perustaja
jarkko.kurvinen@palveluna.fi

Yhteyshenkilö medialle:
Leena Honkajuuri
p. 0401955943
leena.honkajuuri@gmail.com

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Growth Loop

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye