Consti Oyj

Hekan asunnot Tapanilassa saavat modernin ja viihtyisän ilmeen

Jaa

Consti aloittaa Helsingin Tapanilassa, osoitteessa Saniaistie 3 merkittävän peruskorjausprojektin. Seitsemän vuonna 1979 valmistunutta asuinrakennusta kunnostetaan perusteellisesti. Peruskorjaus toteutetaan kokonaisurakkana, ja sen odotetaan kestävän kesäkuusta 2024 maaliskuuhun 2026. Urakan arvo on noin 15,6 miljoonaa euroa. Tilaajana toimii Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka), Helsingin kaupungin asuntotuotanto (ATT).

Consti

Asuintaloissa on yhteensä 117 vuokra-asuntoa sekä monipuoliset yhteistilat, kuten kerhotila, talopesula, talosaunat ja Hekan huoltotupa. Laajamittainen peruskorjaus parantaa merkittävästi rakennusten asumismukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta sekä varmistaa, että asuintalot tarjoavat laadukasta asumista vielä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kokonaisvaltainen uudistus

Peruskorjauksessa asuntojen sisäpinnat, märkätilat ja kalusteet uusitaan kokonaisvaltaisesti. Myös yhteistilat kunnostetaan. LVIAS-järjestelmät (lämpö, vesi, ilmastointi, automaatio ja sähkö) uusitaan kauttaaltaan ja kylpyhuoneisiin asennetaan lattialämmitys mukavuuden lisäämiseksi. Nykyinen poistoilmanvaihtojärjestelmä korvataan koneellisella tulo- ja poistojärjestelmällä, joka parantaa ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua.

Rakennusten vesikatot uusitaan ja katoille rakennetaan uudet ilmanvaihtokonehuoneet. Julkisivut ja lämmöneristeet puretaan, ja tilalle tehdään uusi tiililaattapintainen järjestelmäjulkisivu. Ikkunoita ja ovia uusitaan ja parvekkeiden rakenteet korjataan.

Myös piha-alueet peruskorjataan perusteellisesti. Teknisiä järjestelmiä päivitetään, ja pihalle asennetaan sähköautojen latausasemia vastaamaan kasvavaan sähköautojen kysyntään.

Hanke kirjataan Constin toisen kvartaalin tilauskantaan.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa.

Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2022 Consti-konsernin liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Consti Oyj

GLO Hotel Kluuvi muuntautuu Hobo Helsingiksi10.8.2023 09:00:11 EEST | Tiedote

Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa sijaitseva, GLO Hotel Kluuvina tunnettu rakennus uudistuu ja muuttaa mittavassa remontissa ilmettään merkittävästi. Consti toteuttaa hotellin modernisointiurakan, jossa sisätilat remontoidaan kauttaaltaan. Tilaajana toimii kiinteistön omistava Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Hanke toteutetaan projektinjohtourakkana tavoitebudjetilla. Tiloissa toiminnan aloittaa ainutlaatuisesta ja urbaanista tyylistään mainetta niittänyt Hobo Hotel. Hobo on yksi Pohjoismaiden johtavan hotellikonsernin Strawberryn menestyneimmistä hotellikonsepteista. Paikallista kulttuuria korostavan hotellin 184 hotellihuonetta toteutetaan virtautetulla toteutusmallilla, minkä lisäksi aula, käytävät ja kokoustilat sekä ravintola ja baari rakennetaan ja sisustetaan vaiheittain. Constin vastuulle kuuluu toteutuksen rinnalla myös osa suunnittelusta. Uudistustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan kesään 2024 mennessä. Hanke on kirjattu Constin vuoden 2023 toisen kvartaalin t

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye