Ammattiliitto Pro ry

Uusi ilme, sama vahva Ammattiliitto Pro – uusi brändi siivittää liiton matkaa Suomen monialaisimpana liittona

Jaa

Ammattiliitto Pron uusi brändi on julkaistu. Uudistuksen tavoitteena oli tuoda Pron brändi nykypäivään ja kuvata yhteiskunnallisesti laaja-alaista ja vaikuttava työtä, joka Pro tekee paremman työelämän puolustamiseksi ja edistämiseksi.

Uuden brändin ytimessä on 120 000 jäsenen joukkovoima ja työelämänilo.

– Ammattiliitto Pro elää ajassa. Ennakoimme työelämän kansainvälisiä kehityskulkuja ja ilmiöitä, ja olemme ratkaisujen rakentaja suomalaisessa työelämässä. Jokainen sukupolvi ansaitsee vahvan työelämätuen, ja uusi Pro tarjoaa juuri tätä. Uusi brändilupauksemme Työelämäniloa kiteyttää positiivisella tavalla sen, mitä jäsenillemme tuomme. Teemme töitä, jotta kukaan ei ole työelämässä yksin. Kun meitä on monta, työelämä kantaa, Pron puheenjohtaja Jorma Malinen iloitsee.

Brändin rakentamisen yhteistyökumppaniksi valikoitui kansanvälistäkin mainetta saanut Werling. Pro on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, joka innosti pohtimaan ammattiliiton roolia muuttuvassa työelämässä ja ulkoapäin haastavassa ympäristössä.

– Pro on ennen kaikkea joukkovoima ja työelämän voimajoukko, joka puolustaa ja edistää turvallisia työoloja, hyviä työehtoja ja yhteisiä työelämän pelisääntöjä. Rakennamme voimajoukollamme sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää, tasa-arvoista yhteiskuntaa – tai sanalla sanoen: työelämäniloa, Pron yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen innostuu.

Lue lisää: www.proliitto.fi

Yhteyshenkilöt

Pro – työelämän joukkovoima ja yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista

Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta. Voimajoukkoomme kuuluu jo 120 000 jäsentä, ja neuvottelemme 150 virka- ja työehtosopimusta. 

Perustehtävämme on parantaa jäsentemme ja alalle kouluttautuvien työehtoja, toimeentuloa ja kehittymismahdollisuuksia. Lisäksi pidämme huolta jäsentemme hyvinvoinnista niin työssä kuin vapaalla. Uskomme, että inhimillinen työelämä on ihmisoikeus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Pro ry

Paikallisen sopimisen edistäminen hallituksen tavalla ei paranna sopimisen edellytyksiä työpaikoilla12.4.2024 11:30:00 EEST | Tiedote

Pro ei kannata hallituksen esitystä paikallisen sopimisen lisäämisestä vaan katsoo, että nyt esitetty lainsäädäntö vie sopimista väärään suuntaan. Paikallinen sopiminen on osa yhdessä työmarkkinaosapuolten kesken luotua ja kehitettyä työehtosopimusjärjestelmää, jonka hallitus aikoo nyt rikkoa elinkeinoelämän sekä Suomen Yrittäjien kannustaessa vieressä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye