Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Turvapuhelimissa häiriöitä eri puolella Pohdetta

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella on havaittu häiriöitä turvapuhelimien toiminnassa. Häiriöt ovat aiheutuneet turvapuhelimien ja ovihälyttimien tietoliikenneyhteyksissä olleista katkoksista.

Huutomerkki keskellä varoituskolmiota ja alaosassa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen logo.

Häiriön selvitys- ja ratkaisutyö on käynnissä. Häiriön kestosta ei ole tietoa. Valtaosa turvapuhelimista toimii kuitenkin tällä hetkellä normaalisti. Pohteella on yli 5000 turvapuhelinasiakasta. 

- Yhdessä kotihoidon kanssa varmistamme paljon palveluja tarvitsevien asiakkaiden pärjäämistä kotona. Myös omaisten kannattaa olla yhteydessä läheisiin, joilla on turvapuhelin käytössä, ja varmistaa turvapuhelimen käyttäjän vointi, kehottaa Pohteen ikäihmisten palvelujen toimialuejohtaja Mervi Koski

Jos asiakkaalla on kiireellinen avun tarve, eikä turvapuhelimella hälyttäminen onnistu, voi asiakas soittaa Päivystysapuun 116 117. Henkeä uhkaavassa tilanteessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.  

Testisoittoja turvapuhelimesta ei tule tehdä häiriötilanteen aikana. 

Pohde seuraa tilannetta ja tiedottaa lisää tarvittaessa, viimeistään tilanteen ratketessa. Turvapuhelinasiakkaita tiedotetaan tekstiviestillä.

Pahoittelemme tilannetta.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen ja Digitaalisen sote-keskuksen nimissä liikkuu huijausviestejä20.6.2024 14:02:39 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen ja Digitaalisen sote-keskuksen nimissä liikkuu huijausviestejä. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset eivät huijausviestien vuoksi lähetä viestejä asiakkaille Digitaalisen sote-keskuksen kautta. Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että Pohteen nimissä saapuvia tekstiviestien linkkejä ei tule klikata eikä sitä kautta syöttää omia verkkopankkitunnuksiaan mihinkään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye