Tiesuunnitelman laatiminen kantatien 76 (Vuokatintie) ja rautatien alikulun rakentamiseksi Sotkamossa – yleisötilaisuus 13.6. (Kainuu)

Jaa
Suunnittelualue.
Suunnittelualue.

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus laatii tiesuunnitelmaa ”Kantatien 76 (Vuokatintie) ja rautatien alikulku, Sotkamo”. Suunnitelma laaditaan yhteistyössä Sotkamon kunnan kanssa.

Hankkeessa suunnitellaan jalankulku- ja pyöräliikenteen, hiihtoladun ja moottorikelkkareitin alikulkukäytävä kantatien 76 ja radan alitse ja Suvikkaantien kadun ylikulku Kuikkalammentien liittymän länsipuolelle.

Hankkeen tavoitteena on turvata ja parantaa kävelijöiden, pyöräilijöiden ja ympärivuotisten ulkoilijoiden liikkumismahdollisuuksia Vuokatin matkailualueella ja mahdollistaa myös moottorikelkkailijoille turvallisen pääsyn Vuokatinrinteiden oheispalveluiden äärelle.

Hankkeen rakentamisen kustannusarvio on n. 4 miljoonaa euroa. Hanke pyritään toteuttamaan lähivuosien aikana.

Hankkeesta pidetään vuorovaikutustilaisuus torstaina 13.6.2024 klo 17.00 - 18.30 Sotkamon kunnantalolla valtuustosalissa, osoitteessa Markkinatie 1, Sotkamo.

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Jouni Heikkilä, p. 0295 038 150, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi
Sotkamon kunta, Harri Helenius, p. 044 750 2491, etunimi.sukunimi@sotkamo.fi
WSP Finland Oy, Viljo Heikkinen, p. 040 566 7034, etunimi.sukunimi@wsp.com

Kuvat

Suunnittelualue.
Suunnittelualue.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Sinilevätilanne heikentynyt Lounais-Suomen alueella (Varsinais-Suomi, Satakunta)18.7.2024 11:48:48 EEST | Tiedote

Lounais-Suomen sinilevähavainnot ovat lisääntyneet viime viikosta satelliittikuviin ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vakioseurannan tietoihin perustuen. Sinilevää on havaittu hyvin runsaissa määrin erityisesti Saaristomeren sisä- ja välisaaristossa, mutta runsaita havaintoja on myös Selkämereltä. Suurin osa leväesiintymistä on sijainnut merialueilla, mutta myös joillakin sisävesialueilla on havaittu sinilevää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye