Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Lounais-Suomen hyvinvointialueiden ja sopimuspalokuntien kalustohankintoihin myönnettiin lähes 380 000 euroa avustusta

Jaa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto esittää vuosittain Palosuojelurahaston erityisavustuksia oman toimialueensa hyvinvointialueiden ja sopimuspalokuntien kalustohankkeisiin. Tänä vuonna avustusta myönnettiin yhteensä 376 068 euroa.

Avustusta kalustohankintoihin saivat kaikki ne sopimuspalokuntien ja hyvinvointialueiden kolmetoista hanketta, jotka avustusta hakivat. Sopimuspalokuntien hakemuksia oli 12 ja hyvinvointialueiden hakemuksia 1. Kalustohankeavustusta voidaan myöntää sopimuspalokunnille ja muille vastaaville yhteisöille ja yhdistyksille sekä lisäksi hyvinvointialueiden väestöhälytinjärjestelmiin.

Avustusta saaneet sopimuspalokunnat

 • Rantakulman VPK, Nostolava-ajoneuvon lakisääteinen 10-vuotistarkastus ja puomistoon lisättävät toiminnallisuuden laitteet
 • Pihlavan VPK, kevyt maastokuorma-auto
 • Kuusiston VPK, moottoriruisku
 • Lassilan VPK, mönkijä ja perävaunu varusteineen
 • Köyliön VPK, miehistöauto
 • Reposaaren VPK, miehistöauto
 • Tuiskulan VPK, miehistöauto
 • Kankaanpään VPK, miehistöauto
 • Noormarkun VPK, miehistöauto
 • Karvian VPK, miehistöauto
 • Euran VPK, miehistöauto

Avustusta saaneet hyvinvointialueet

 • Satakunnan hyvinvointialue, väestöhälytin

Aluehallintovirasto koordinoi hakemuksia

Kalustohankinta-avustusta voi hakea kerran vuodessa Palosuojelurahaston ilmoittamana hakuaikana. Aluehallintovirasto lähettää avustuksen hakuohjeet toimialueensa hyvinvointialueille. Hyvinvointialue toimittaa alueeltaan saamansa hakemusasiakirjat puoltojärjestyksineen aluehallintovirastolle. Aluehallintovirasto asettaa hakemukset tärkeysjärjestykseen saamiensa perustelujen sekä tekemänsä vertailun mukaisesti ja lähettää hakemusasiakirjat edelleen Palosuojelurahastolle, joka jakaa avustukset saajille.

Lisätietoa Palosuojelurahastosta löytyy osoitteesta www. palosuojelurahasto.fihttps://www.palosuojelurahasto.fi/avustukset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Åtgärder för aktiv utveckling av tjänsterna betonades vid Regionförvaltningsverket i Västra och inre Finlands styrnings- och utvärderingsbesök13.6.2024 14:00:00 EEST | Tiedote

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland genomförde styrnings- och utvärderingsbesök i alla sina fem välfärdsområden i maj 2024. Under besöken diskuterades tillgången till och utvecklingen av rådgivnings-, skol- och studerandehälsovårdstjänster, tillgängliga personalresurser samt pågående åtgärder för att säkerställa jämlik tillgång till tjänsterna i välfärdsområdet.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjaus- ja arviointikäynneissä korostuivat palvelujen aktiivisen kehittämisen toimenpiteet13.6.2024 14:00:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto toteutti toukokuussa 2024 kullekin toimialueensa viidelle hyvinvointialueelle ohjaus- ja arviointikäynnin. Käynneillä keskusteltiin neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluiden saatavuudesta ja kehittämistoimenpiteistä, henkilöstön riittävyydestä sekä hyvinvointialueella käynnissä olevista toimenpiteistä palveluiden yhdenvertaisen saatavuuden varmistamiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye