Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Turvapuhelimien häiriöt jatkuvat edelleen eri puolella Pohdetta

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella havaitut turvapuhelimien häiriöt jatkuvat edelleen. Häiriöt ovat aiheutuneet turvapuhelimien ja ovihälyttimien tietoliikenneyhteyksissä olleista katkoksista.

Keskellä huutomerkki varoituskolmion sisällä ja alaosassa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen logo

Turvapuhelimien laitetoimittaja ja teleoperaattori jatkavat edelleen häiriön selvitys- ja ratkaisutyötä. Häiriön kestosta ei ole tietoa. Valtaosa turvapuhelimista toimii kuitenkin tällä hetkellä normaalisti. Pohteella on yli 5000 turvapuhelinasiakasta.  

 - Yhdessä kotihoidon ja omaisten kanssa olemme pystyneet turvaamaan asiakkaiden kotona pärjäämistä tai tarjoamaan paljon palveluja tarvitseville asiakkaille tilapäisiä yksikköpaikkoja. Haluammekin välittää kiitokset kaikille asiakkaille, omaisille, yhteistyökumppaneille sekä yksikköjemme esihenkilöille ja työntekijöille hyvästä yhteistyöstä, kiittää Pohteen ikäihmisten palvelujen toimialuejohtaja Mervi Koski. Hän kehottaa omaisia edelleen olemaan yhteydessä läheisiin, joilla on turvapuhelin käytössä, ja varmistaa turvapuhelimen käyttäjän vointi. 

Jos asiakkaalla on kiireellinen avun tarve, eikä turvapuhelimella hälyttäminen onnistu, voi asiakas soittaa Päivystysapuun 116 117. Henkeä uhkaavassa tilanteessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.  

Testisoittoja turvapuhelimesta ei edelleenkään tule tehdä häiriötilanteen aikana. 

Pohde seuraa tilannetta ja tiedottaa lisää tarvittaessa, viimeistään tilanteen ratketessa. Turvapuhelinasiakkaita tiedotetaan tekstiviestillä. Pahoittelemme tilannetta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen tulevaisuuslautakunta hyväksyi toimintaterapian palvelusetelin sääntökirjan ja palvelusetelien arvot14.6.2024 09:59:05 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen tulevaisuuslautakunta hyväksyi kokouksessaan 12.6.2024 toimintaterapian palvelusetelin sääntökirjan ja palvelusetelien arvot. Sääntökirja määrittelee hyväksymiskriteerit palveluntuottajille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä annetun lain (569/2009) 5 § mukaisesti. Sääntökirjaa noudatetaan, kun hyvinvointialue järjestää palveluja toimintaterapian asiakkaille palvelusetelilain mukaisesti. Tulevaisuuslautakunta keskusteli myös potilas- ja sosiaaliasiamiehen selvitykseen tehdyistä toimialueiden vastineista ja kiitti toimialueita reagoimisesta selvityksessä esille nousseisiin havaintoihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye