Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Anestesian ja tehohoitolääketieteen kongressi kesäkuussa Oulussa – miltä näyttää lääketieteen tulevaisuus?

Jaa

Mikäli olet kiinnostunut miltä lääketieteen huominen näyttää, paras paikka asian tarkastelemiseen löytyy Oulusta kesäkuun 17.-19. päivä.

Oulussa järjestetään SSAI 2024 (Scandinavian Society of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine) -kongressi, jonka teemana on tulevaisuus lääketieteen ja teknologian näkökulmasta. Kolmepäiväinen kansainvälinen kongressi on järjestyksessään 37:s ja se pidetään Pohjankartanossa.  

Kongressin teemana on tulevaisuus lääketieteen ja teknologian näkökulmasta. Lisäksi tapahtumassa tarkastellaan muuttuvaa yhteiskuntaa ja ympäristöä.

”Puhumme siitä, mitä voisi olla huomenna, emme siitä, mitä on tänään. Pyrimme siihen, miten asiat voisi tehdä paremmin. Haluamme edistää innovatiivista ilmapiiriä ja tarjota mahdollisuuksia keskusteluihin innovaattorien, teollisuuden, tutkijoiden ja kliinikoiden välillä”, tapahtuman järjestäjä lupaa.

Kongressin ohjelmassa on luentoja, työpajoja, simulaatioita, keskusteluja ja posterisessioita, jotka kattavat laajasti koko anestesiologian, tehohoitolääketieteen, kivun hoidon ja ensihoidon kentän.

Ole valmiina inspiroitumaan, kouluttautumaan ja motivoitumaan. Huominen on nyt ja yhdessä voimme tehdä siitä paremman.

Tervetuloa kuulemaan uusia ideoita ja ideoimaan itsekin!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kesäkuun puolivälissä on luvassa mahtava lääketieteen tapahtuma Pohjankartanossa Oulussa.
Kesäkuun puolivälissä on luvassa mahtava lääketieteen tapahtuma Pohjankartanossa Oulussa.
Lataa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Terveyden- ja sairaanhoidon palveluvalikoimaan on tulossa muutoksia syksyllä 20249.7.2024 12:45:29 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen terveyden- ja sairaanhoidon palveluihin on tulossa muutoksia 1.8.2024 alkaen. Muutokset koskevat lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoa, suun terveydenhuoltoa, infopisteitä sekä laboratorion näytteenottopalveluja. Palveluvalikoima muuttuu sosiaali- ja terveysyksiköissä näillä paikkakunnilla: Alavieska, Himanka, Merijärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi ja Vihanti. Muutokset ovat osa Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman toimenpiteitä.

Lintuinfluenssarokotukset alkavat – rokotteita suositellaan esimerkiksi turkiseläinten ja siipikarjan parissa työskenteleville26.6.2024 10:10:34 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella aloitetaan lintuinfluenssarokotukset Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusten mukaisesti. Rokotuksen saavat lintuinfluenssalle altistumisvaarassa olevat 18 vuotta täyttäneet kohderyhmiin kuuluvat henkilöt. Rokotettavat varaavat itse ajan rokotukseen omasta sosiaali- ja terveyskeskuksesta.

Helle rasittaa erityisesti ikäihmisiä, vauvoja ja raskaana olevia – vinkit hellepäiviin26.6.2024 09:07:24 EEST | Tiedote

Kuumiin kesäpäiviin ja pitkiin hellejaksoihin on hyvä varautua etukäteen. Kuumasta säästä voi aiheutua terveyshaittoja kenelle tahansa, jos vaikutuksilta ei suojaudu riittävästi. Erityisen herkkiä haitoille ovat kuitenkin ikäihmiset, pitkäaikaissairauksista kärsivät sekä vauvat ja pienet lapset. Myös raskaus sekä kuumissa olosuhteissa työskentely ja urheilu lisäävät alttiutta haitoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye