Varsinais-Suomen hyvinvointialue, VarhaVarsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Avotulen teon kiellon purkaminen Varsinais-Suomen hyvinvointialueella

Jaa

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen pelastusviranmainen kielsi pelastuslain 6 §:n nojalla 23.5.2024 kaiken avotulen teon Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Maaperän kosteus ja tuuliolosuhteet ovat kehittyneet Varsinais-Suomen alueella suotuisasti ja viranomaispäätös avotulen käytön kiellosta voidaan purkaa.

Kaksi violettia graafista elementtiä, jotka näyttävät sydämiltä tai V-kirjaimilta tummaa taustaa vasten. Oikeassa yläkulmassa on Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen logo.

Pelastuslain (379/2011) 6 §:n mukaan avotulta ei saa sytyttää Ilmatieteen laitoksen antaman maastopalovaroituksen aikana tai jos olosuhteet kuivuuden, tuulen tai muun syyn takia ovat sellaiset, että maastopalon tai muun tulipalon vaara on ilmeinen.   

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen pelastusviranomaisen 23.5.2024 alueelleen asettama avotulen teon kielto päätetään ja siihen liittyvät rajoitukset puretaan sunnuntaina 9.6.2024 klo 9.  

On kuitenkin huomioitava, että avotulen teko on kielletty maastopalovaroituksen ollessa voimassa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä."
Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää varsinaissuomalaisten sote- ja pelastuspalvelut. Verkkopalvelumme: varha.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Varhas välfärdsområdesfullmäktige godkände det framtida nätet av verksamhetsställen12.6.2024 22:14:52 EEST | Tiedote

Välfärdsområdesfullmäktige i Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) godkände vid vårens sista sammanträde välfärdsområdesstyrelsens förslag om nätet av verksamhetsställen. Inom Varhas område kommer det i fortsättningen att finnas sju social- och hälsocentraler och 16 social- och hälsostationer. Fullmäktige godkände också bokslutet för räkenskapsperioden 2023 och den ändrade investeringsplanen.

Inbjudan till media: Varha erbjuder läkemedelsfri vård mot sömnlöshet11.6.2024 09:02:02 EEST | Tiedote

Av kunderna inom primärhälsovården lider nästan varannan av någon form av sömnsvårighet eller sömnlöshet. Sömnen är en av de viktigaste faktorerna som inverkar på livskvaliteten och välmåendet och långvarig sömnlöshet kan leda till invalidpension lika sannolikt som depression. Sömnlöshet ökar också risken för sjukdomar och olyckor. Sömnen har också stor betydelse för vården av till exempel hjärt- och kärlsjukdomar.

Kutsu medialle: Varha tarjoaa lääkkeetöntä hoitoa unettomuuteen11.6.2024 09:02:02 EEST | Tiedote

Perusterveydenhuollon asiakkaista lähes joka toinen kärsii jonkinlaisista unihäiriöistä ja unettomuudesta. Uni on yksi tärkeimmistä elämänlaatuun ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä ja pitkäaikainen unettomuus ennustaa työkyvyttömyyseläkkeelle joutumista yhtä vahvasti kuin masennus. Se myös lisää riskiä sairauksiin ja tapaturmia. Unella on myös iso vaikutus esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksien hoitoon.

Varhas sektion för organisering behandlar förslag till servicenätet10.6.2024 17:01:05 EEST | Tiedote

På torsdag 13.6.2024 behandlar sektionen för organisering i Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) förslaget till Varhas servicenät för mun- och tandvården, tjänster för äldre, tjänster för barn, unga och familjer, mentalvårds- och missbrukartjänster, socialservice för personer i arbetsför ålder, funktionhinderservice, sjukhustjänster och diagnostik på basnivå, samt tjänster som stöder funktionsförmågan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye