Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen turvapuhelimien häiriötilanne on ohi

Jaa

Häiriö on paikannettu, ja korjaustoimenpiteet on suoritettu perjantain aikana. Häiriö johtui tietoliikenneyhteyksissä olleista katkoksista.

Huutomerkki.

Asumispalvelun yksiköihin siirtyneet asiakkaat pääsevät palaamaan omiin koteihinsa. Laitteiden toimivuus on testattu etänä  ja asiakkaat voivat luottaa niiden toimivan. Testisoittoja ei tarvitse tehdä.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta vaivaa ja kiitos kaikille häiriön ratkaisuun osallistuneille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Satu Kangas
Pohde / Palvelualuejohtaja, Ikäihmisten palveluiden toimialue
Puh: 040 345 0621
satu.kangas@pohde.fi

Mari Taivaloja
Pohde / Vastuuyksikköpäällikkö, Turvahälytyskeskus
Puh: 040 145 5108
mari.taivaloja@pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen tulevaisuuslautakunta hyväksyi toimintaterapian palvelusetelin sääntökirjan ja palvelusetelien arvot14.6.2024 09:59:05 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen tulevaisuuslautakunta hyväksyi kokouksessaan 12.6.2024 toimintaterapian palvelusetelin sääntökirjan ja palvelusetelien arvot. Sääntökirja määrittelee hyväksymiskriteerit palveluntuottajille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä annetun lain (569/2009) 5 § mukaisesti. Sääntökirjaa noudatetaan, kun hyvinvointialue järjestää palveluja toimintaterapian asiakkaille palvelusetelilain mukaisesti. Tulevaisuuslautakunta keskusteli myös potilas- ja sosiaaliasiamiehen selvitykseen tehdyistä toimialueiden vastineista ja kiitti toimialueita reagoimisesta selvityksessä esille nousseisiin havaintoihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye