Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan päällystystyöt viikolla 24

Jaa

Viikon 24 aikana tehdään päällystystöitä valtatiellä 3 Hämeenkyrössä, Pirkkalassa ja Parkanossa. Lisäksi töitä tehdään Virroilla maantiellä 66 ja Valkeakoskella maantiellä 310.

asfaltointityökone tekemässä uutta asfalttia.

Viikolla 24 töitä tehdään seuraavilla kohteilla:

  • Mt 66 Herraskylä – EPO raja, työt jatkuvat
  • Mt 66 Virrat, Pusunvuolle – Jäähdyspohja
  • Vt 3 Hämeenkyrö, Sasi
  • Vt 3 Pirkkala, Naistenmatka – Lakalaiva, yötyö
  • Vt 3 Parkano, Palokangas
  • MT 310 Valkeakoski, Roukko - Paino

Turvallista matkaa – myös tietyömailla

Töitä tehdään sekä päivä- että yöaikaan. Liikenne ohjataan työmaan ohi. Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen.

Päällystystyömaiden läheisyydessä on tärkeää olla erityisen tarkkaavainen, noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia sekä säilyttää riittävä turvaväli edellä ajaviin. Tämä takaa turvallisen liikkumisen tienkäyttäjille, työmailla työskenteleville sekä muille liikkujille.

Aikatauluihin voi tulla muutoksia. Säät ja konerikot voivat vaikuttaa aikatauluihin. Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa sekä varautumista mahdollisiin viivästyksiin.

Ajantasaisimman tiedon päällystystyömaiden etenemisestä, sijainneista ja mahdolliset liikennejärjestelyt löydät: https://liikennetilanne.fintraffic.fi/kartta/

Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa työmaista myös Instagramin kohokohdissa, @pirkanmaanely

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taneli Ylitalo
projektipäällikkö

etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi
Pirkanmaan ELY-keskus

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Työvoimakoulutusta ja valmennuspalveluja on Pirkanmaalla tarjolla loppuvuonna aiempaa vähemmän13.6.2024 14:56:55 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskuksella on vuonna 2024 käytettävissään 26,7 miljoonaa euroa valtion työllisyysmäärärahoja työvoimapalveluiden hankintaan. Määrärahalla tuotetaan työvoimakoulutusta ja valmennuksia sekä myönnetään palkkatukea ja työssäkäyvien henkilöiden starttirahaa. Määrärahaa on tänä vuonna viime vuotta vähemmän. Ennen kesää yli 90 prosenttia määrärahasta on sidottu eli varattu jonkin palvelun järjestämiseen tai tuen maksamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye