Fliiga

Jymyltä poikkeuksellinen uudistus: tavoitteena kaikista kotiotteluista ilmaistapahtumia

Jaa

F-liigassa pelaava Nurmon Jymy lanseeraa ensi kaudeksi täysin uudenlaisen kampanjan: seuran tavoitteena on saada kaikista liigapeleistä ilmaistapahtumia koko kaudelle.

- Tavoitteemme on saada kaikki kotipelimme ilmaistapahtumiksi. Tavoite on osa Jymytekeväisyys -kampanjaa, missä yhteistyössä joukkueen yhteistyökumppaneiden kanssa halutaan mahdollistaa suomalaisen huippu-urheilun ottelutapahtuma kaikille, kertoo Nurmon Jymyn edustaja Jiri Kirsilä. 

Tempaus on osa Jymytekeväisyys -kampanjaa, jossa tarkoituksena on hyvän tuottaminen ja mahdollistaminen vallitsevassa tilanteessa. Ottelutapahtuman kohdalla Jymytekeväisyys ilmenee otteluisännyydessä. 

- Olemme esitelleet tätä ajatusta yhteistyökumppaneillemme, ja palaute on ollut erittäin positiivista. Ajatus on se, että otteluisännyyden lunastamalla yritys mahdollistaa ottelutapahtuman kaikille. Me emme siis aseta pääsylippuja niihin peleihin, joissa yritys tai organisaatio on otteluisäntänä. Tällöin otteluisännyyden lunastanut yritys samalla mahdollistaa tapahtuman kaikille,  Kirsilä jatkaa. 

- Ajatus tästä lähti siitä, kun pelasimme viime kaudella yhden ilmaisottelun, johon yritys mahdollisti ilmaisen sisäänpääsyn. Katsojia saapui huomattavasti enemmän paikalle kuin normaaliin runkosarjaotteluun. Tulimme lopputulokseen, että nykytalouden tilanne ja kohonneet elinkustannukset eivät voi olla vaikuttamatta ihmisten päätöksiin lähteä urheilutapahtumaan.

Otteluliput voivat pahimmillaan erotella ihmisiä tulojen perusteella, eikä kaikilla välttämättä ole taloudellisesti mahdollista saapua seuraamaan ottelutapahtumaa. Tähän Nurmon Jymy pyrkii hakemaan ratkaisua. 

- Luopumalla lipunmyynnistä ja kausikorteista poistetaan samalla mahdollinen kynnys saapua ottelutapahtumaan. Ei tarvitse miettiä sitä, paljonko esimerkiksi perhelippu maksaa. Ottelutapahtumat voivat parhaimmillaan luoda pitkäkestoisia muistoja, edesauttaa hyvinvointia ja antaa yhteisöllisyyden tunnetta. Mahdollistamalla näitä kokemuksia kaikille, voidaan samalla tehdä isomman kuvan hyvää.

 

Kerromme mielellään asiasta lisää myös haastattelun muodossa:

Jiri Kirsilä
044-2900916
jiri.kirsila@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fliiga

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye