Solita

Suomalaiselle Solitalle useita tunnustuksia hyvästä työnantajuudesta Virossa

Jaa

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on vastaanottanut useita työnantajuuteen liittyviä palkintoja Virossa. Yhtiö on palkittu monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta sekä terveyttä edistävän työympäristön kehittämisestä. Nopeasti kasvanut yhtiö työllistää jo yli 1200 osaajaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Porissa, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa, Joensuussa ja Jyväskylässä.

Solita vastaanotti viime viikolla tunnustuksen terveyttä edistävän työpaikan kehittämisestä. Health Promoting Workplace -tunnustuksen myönsi Solitalle Viron terveyden edistämislaitos TAI yhteistyössä Viron työsuojeluviranomaisen kanssa.

Solitalle myönnettiin toukokuussa myös tunnustus monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta työyhteisössä (Diverse workplace). Tunnustuksen myöntää Viron ihmisoikeusjärjestö EHRC (Estonian Human Rights Center).

”On hienoa, että Solitan suomalaiselle reseptille hyvän yrityskulttuurin rakentamisesta on kysyntää myös Suomen ulkopuolella. Inhimillisen, hyvän työelämän kehittäminen on kaikkien työnantajien edun mukaista – sitoutuneet, innostuneet työntekijät edistävät tutkimusten mukaan myös hyvää liiketoimintaa."

"Työntekijätyytyväisyyden lisääntyminen tukee myös asiakastyön laatua ja sitoutumista yrityksen tavoitteisiin sekä vähentää poissaoloja. Lopputulemana myös työnteko on hauskempaa ja merkityksellisempää”, kertoo Solitan People & Culture -toiminnoista vastaava henkilöstöjohtaja Outi Sivonen. Solita vastaanotti viime vuonna yli 33 000 työhakemusta.

Aiemmin joulukuussa 2023 kansainvälinen WomenTech-verkosto valitsi Solitan
maailman kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi naisille teknologia-alalla. Yritys valittiin myös Suomessa 10 toivotuimman työantajan joukkoon. Lisäksi yhtiö on saanut tunnustusta muun muassa inhimillisenä työnantajana (The Most Human-centric Work Community) sekä työympäristön aktiivisesta ja modernista kehittämisestä (The Good Working Environment Award).

LUE LISÄÄ:
Solita recognized as Health Promoting Workplace Solita valittiin yhdeksi maailman parhaista työpaikoista naisille teknologia-alalla

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Solitan Maarika Pukspuu ja Ahti Kuningas, Viron alivaltiosihteeri talous- ja viestintäministeriö
Kuvassa Solitan Maarika Pukspuu ja Ahti Kuningas, Viron alivaltiosihteeri talous- ja viestintäministeriö
Lataa

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 2000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Puolassa, Sveitsissä ja Belgiassa. www.solita.fi   

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solita

Solita jatkoi vahvaa kasvua vuonna 2023 – myös vuosi 2024 käynnistyi positiivisesti3.6.2024 08:15:00 EEST | Tiedote

Solita jatkoi vakaata kasvuaan sekä liikevaihdon, kannattavuuden, palveluvalikoiman että maantieteellisen läsnäolonsa näkökulmista vuonna 2023 aiempaa haastavammista talousnäkymistä huolimatta. Hyvän liiketoiminnallisen suorituskyvyn lisäksi yritys sai useita palkintoja inhimillisestä yrityskulttuuristaan sekä ennätysmäärän työhakemuksia. Yhtiö työllistää nyt lähes 2100 digitaalisen transformaation ammattilaista yhdeksässä Euroopan maassa.

Solita julkisti toimialapilviratkaisun terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle27.5.2024 08:10:00 EEST | Tiedote

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solitan terveydenhuoltoon keskittynyt Solita Health julkisti tänään innovatiivisen terveydenhuoltoalan pilvipalvelukonseptin. Uusi Solita Industry Cloud for Health -palvelukonsepti tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun digitaalisten palveluiden tietoturvalliseen kehittämiseen ja tuottamiseen julkisilta pilvialustoilta, kuten AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud Platform.

Solita ja ISS tutkimushanke: Miten Gen AI muuttaa ohjelmistokehityksen tulevaisuutta?15.5.2024 08:05:00 EEST | Tiedote

Solita ja ISS Palvelut ovat käynnistäneet uraauurtavan generatiivisen tekoälyn hankkeen, jossa kaksi itsenäistä tiimiä kehittävät yhtäaikaisesti samaa asiakasyrityksen ratkaisua – toinen modernin, ketterän ohjelmistokehityksen metodeilla, toinen hyödyntämällä generatiivisen tekoälyn työkaluja kaikissa digitaalisen palvelukehityksen vaiheissa. Hanke on yksi maailman ensimmäisiä vertailututkimuksia todellisessa asiakashankkeessa. Hankkeen tarkoituksena on löytää laajasti generatiivisen tekoälyn soveltamiskohteita, tutkia niitä käytännön liiketoimintaympäristössä, verrata eri kehitystapoja sekä jakaa opit laajasti yritysten ja teknologiayhteisön hyödyksi.

Solita Retail tuo kaupan alan kansainvälisiä oppeja Suomeen16.4.2024 09:04:33 EEST | Tiedote

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita jatkaa vähittäiskaupan toimialaan panostamista ja on perustanut kaupan toimialaan keskittyvän Solita Retail-osaamisyksikön. Yhtiö on myös nimittänyt Anders Hedfalkin asiantuntijaksi ja Solitan kaupan toimialan vetäjäksi Ruotsissa. Yhtiö kasvatti vähittäiskaupan alan digitalisaatioratkaisujen osaamistaan aiemmin myös yritysostolla yhdistettyään voimansa vähittäiskaupan ratkaisuistaan palkitun Future Mind -yhtiön kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye