Valokuituverkon rakennus Virtasalmen taajamassa alkaa

Jaa

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Virtasalmella maanantaina 17. kesäkuuta.

Järvi-Suomen Valokuitu on rakentamassa valokuituverkkoa Virtasalmen taajamaan, josta verkonrakennus jatkuu Väisäläntien mukaisesti länteen kohti Kuosmalaa, Nevankylää, Kantalaa, Valkeista ja Petäikköä. Rakennustyöt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Virtasalmen alueen valokuiturakentamisessa ei ole mukana yhteiskunnan tukea, vaan kyseessä on Järvi-Suomen Valokuidun oma rakennushanke. Hankkeen urakoitsijana toimii Elvera Oy.

Valokuituverkko rakentuu liittymätilausten mukaan

Järvi-Suomen Valokuitu on valmistautunut rakentamaan koko hankealueen kattavan valokuituverkon ja tarjoamaan nopeat laajakaistayhteydet ja luotettavan kaapelitelevisiopalvelun seudun omakotiasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Valokuituverkkoa rakennetaan Virtasalmella kuitenkin tarveperusteisesti: mikäli jollain kadulla ei ole lainkaan liittymätilauksia, ei verkkoakaan sinne rakennu eikä valokuitusaatavuutta kiinteistöille muodostu tulevaisuudessakaan. Oman kiinteistön valokuitusaatavuuden voi varmistaa ainoastaan tilaamalla liittymä ennen kuin kaivinkone menee ohi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Järvi-Suomen Valokuitu rakentaa tulevaisuutta

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu, paikallisesti omistetun Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua. Olemme paikallinen, vastuullinen ja uudistuva.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Järvi-Suomen Valokuitu Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye