EVOLV Oy

EVOLV ja Vierumäki täydentävät yhteistyöllä valmennusvoimansa yritysten johtamiskapasiteetin ja samalla johtajien elämänlaadun parantamiseksi

Jaa

EVOLV Oy ja Vierumäki ovat ilmoittaneet strategisesta palveluyhteistyöstä yritysten johtamiskapasiteetin ja johtajien elämänlaadun parantamiseksi. Tämä innovatiivinen kumppanuus yhdistää EVOLVin osaamisen Vierumäen kattavaan liikunnan ammattitaitoon ja maailmanluokan harjoitusympäristöön.

Yhteistyön keskeinen tavoite on kehittää ainutlaatuisia ohjelmia, palveluita ja ratkaisuja, jotka hyödyttävät yrityksiä menestymään taloudellisesti sekä mahdollistamaan johtajille tasapainoisen elämän. Palvelukokonaisuus on yhdistelmä EVOLVin innovatiivisia ratkaisuja ja Vierumäen monipuolista liikunnan asiantuntemusta.

"EVOLV on innoissaan tästä mahdollisuudesta yhdistää voimamme Vierumäen kanssa", sanoo EVOLVin toimitusjohtaja Jaakko Norilo. ”Tällä kumppanuudella voimme tarjota entistäkin parempia ratkaisuja henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa huippusuorituksia ja parantaa elämänlaatuaan."

Vierumäki on tunnettu maailmanluokan harjoituskeskuksena ja urheiluinstituuttina, joka tarjoaa korkealaatuisia valmennus- ja koulutusohjelmia urheilijoille eri lajeissa. Yhteistyö EVOLVin kanssa täydentää Vierumäen tarjontaa innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka tehostavat yritysten tuloksen parantamista ja yksilöiden jaksamista työn kiireiden keskellä.

"Odotamme innolla yhteistyötä EVOLVin kanssa ja sitä, miten voimme yhdessä luoda uusia mahdollisuuksia yrityksille", sanoi Vierumäen operatiivinen johtaja Marko Hiltunen. "Tämä kumppanuus tuo yhteen parhaat osaamisalueemme ja resurssimme johtamisen ja elämänlaadun parantamiseksi."

Tämä yhteistyö symboloi sitoutumistamme jatkuvaan innovointiin ja tuotteidemme kehittämiseen. Seuraamme innolla tulevia mahdollisuuksia ja vaikutuksia, joita tämä kumppanuus tuo tullessaan, kertovat Marko ja Jaakko yhdessä.

Lisätietoja:

EVOLV Oy 
Jaakko Norilo, toimitusjohtaja     
+358 45 219 6030 

Vierumäki Sports Oy
Marko Hiltunen, operatiivinen johtaja 
+358 40 584 8536                                

Avainsanat

Linkit

EVOLV Oy

Kun haluat nostaa johtamiskapasiteettia ja parantaa elämänlaatua.

Sinulta vaaditaan enemmän kuin koskaan. Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa ympäristössä menestyvät parhaiten ne, joilla on vahvojen johtamistaitojen lisäksi voimavarat kokonaisvaltaisesti tasapainossa. Nosta johtamiskapasiteettia ja paranna elämänlaatua meidän avullamme.

Juuri nyt, keskellä radikaalia johtamisympäristön ja työn tekemisen murrosta, johtamisen menestystekijöiksi nousevat yhä vahvemmin vuorovaikutus, empatia ja tunnetaidot sekä omasta ja organisaation jaksamisesta huolehtiminen.

Yhdistämme kanssasi aiemmat ja nykyiset kehittymisen ohjelmasi vaikuttavaksi henkilökohtaiseksi kokonaisuudeksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EVOLV Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye