Pohjois-Savon ELY-keskus

Veneilykausi alkoi Naapuskosken pienvenekanavassa

Jaa

Veneilijät voivat omatoimisesti liikennöidä Kallaveden ja Unnukan välillä Naapuskosken kanavan kautta.

Naapuskosken pienkanava on auki. Kuva: ELY-keskus
Naapuskosken pienkanava on auki. Kuva: ELY-keskus

Pohjois-Savon ELY-keskus on avannut Leppävirran Hartikansalossa sijaitsevan Naapuskosken itsepalvelusulun 10.06.2024. Veneilijät voivat omatoimisesti liikennöidä Kallaveden ja Unnukan välillä Naapuskosken kanavan kautta. Väylän nimelliskulkusyvyys on 1,2 m.

Kanava on Konnuksen kanavan kautta kulkevan syväväylän kanssa vaihtoehtoinen venereitti Saviveden ja Kallaveden välillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Mt 16275 jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen alkanut välillä Kt 77 - Köörtintie, Siilinjärvi5.6.2024 15:05:36 EEST | Tiedote

Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen on käynnistynyt Siilinjärven Kumpusentiellä. Urakan yhteydessä rakennetaan noin 3 km väylää välille Kt 77 - Köörtintie. Hankkeen tavoitteena on kevyen liikenteen turvallisuuden parantaminen. Työt saadaan valmiiksi vuoden 2024 loppuun mennessä. Hankeen arvioitu kokonaiskustannus on noin 2,9 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye