Wulff-Yhtiöt Oyj

Wulff ostaa Raahen Taseen ja kasvaa tilitoimisto- ja taloushallinto- markkinalla Pohjois-Pohjanmaalla

Jaa

Raahen Tase tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja laatua jatkossa osana Wulff-konsernia.

Uuden tilitoimisto- ja taloushallintoyrityksen osto tuo kasvua Wulffin Työelämän palvelut -liiketoimintaan. Konsernin tilitoimisto- ja taloushallintoliiketoiminnot vahvistuvat edelleen, kun Wulff-Yhtiöt Oyj ostaa Pohjois-Pohjanmaalla pitkään toimineen Tilitoimisto Raahen Tase Oy:n. Kauppahinta koostuu liiketoiminnan arvosta (EV) 1,2 milj. euroa, käteisestä 0,7 milj. euroa ja toimitilahuoneiston arvosta 0,2 milj. euroa, yhteensä 2,1 milj. euroa. Se maksettiin käteisellä kaupanteon yhteydessä. Raahen Taseen vuotuinen liikevaihto on noin 0,8 miljoonaa euroa. Wulffin tilitoimisto- ja taloushallintoammattilaisten joukko kasvaa 8 henkilöllä ja asiakkaita kaupan mukana tulee yli 200.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Rahkonen: ”Wulffin tavoitteena on palvella asiakkaitaan henkilökohtaisesti, Hangosta Nuorgamiin. Raahen Tase tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja palvelustaan, joten on upeaa saada tilitoimisto- ja taloushallintopalvelujen kasvun moottoriksi Pohjois-Pohjanmaalle wulffilaiset arvot valmiiksi jakava yhtiö. 2002 perustettu Raahen Tase on auktorisoitu tilitoimisto, jolla on pitkiä asiakassuhteita ja jonka henkilöstö on alansa huippua. Sydämelliset kiitokset Tarjalle yhtiön ja ihmisten kehittämisestä sekä sitouttamisesta. On hienoa, että Pohjois-Pohjanmaamme liiketoimintaan löytyi operatiivinen johtaja yhtiön sisältä; onnittelut Nuppu Rajamäelle uusista vastuista. Ratkaisukeskeisenä myyntiyhtiönä Wulff on työyhteisö, jossa sekä henkilökohtainen kasvu että toimialan kehittäminen on mahdollista. Haastamme alan isoimpia toimijoita ja olemme yritysosto kerrallaan yhä merkittävämpi tilitoimistomarkkinavaikuttaja Suomessa. Toivotamme uusimmat wulffilaiset lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!”

null
KUVASSA Raahen Taseen omistajayrittäjä Tarja Leino ja Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Rahkonen. “Muutos on aina myönteinen mahdollisuus, ja Raahen Taseelle yrityskauppa tuo mahdollisuuksia palvella asiakkaita vielä paremmin ja laajemmin osana Wulff-konsernia”, sanoo Tarja Leino. Kaupan jälkeen Wulff-Yhtiöt Oyj omistaa Raahen Taseen 100-prosenttisesti.

”Hyvä tilitoimisto on asiakkaan kasvun mahdollistaja”, sanoo Raahen Tase Oy:n toimitusjohtaja, yrittäjä Tarja Leino. ”Siksi Wulff, jossa arvostetaan asiakkaiden ja heidän liiketoimintansa tuntemista on meille ja asiakkaillemme mieluisa uusi koti. Laatu asuu henkilökohtaisessa palvelussa. On suurenmoista, että uusi omistajamme kokee kasvokkain kohtaamiset, henkilökohtaisen palvelun ja osaamisen kehittämisen tärkeäksi. Osana Wulffia meillä on valmiudet jatkaa asiakkaidemme laadukkaasti palvelemista, kehittää palvelujamme nopeasti muuttuvassa maailmassa ja myös voittaa uusia asiakkaita. On hienoa, että osaamisemme saa Wulffin laatutakuun ja pääsemme osaksi Wulffin menestystarinaa.”

Kuka?
Tarja Leino, 
omistajayrittäjä, Tilitoimisto Raahen Tase Oy 
 
Tarja Leino on Taivalkoskelta kotoisin oleva ”elämäniloisena elämäntyönsä” Raahen Taseessa tehnyt yhtiön perustaja ja omistaja. ”22 vuoden jälkeen voin todeta, että ympärilläni on uskomattoman upea joukko ammattilaisia, joiden käsissä Raahen Taseen asiakkaat nauttivat parhaasta laadusta jatkossakin. Kun omistajana on vakavarainen ja samalla ihmisläheisesti ja perheyhtiömäisesti toimiva pörssiyritys, on taustavoimat loistokunnossa”, Leino sanoo. Työarki vaihtuu puolen vuoden kuluessa aktiiviseen puuhailuun muun muassa lastenlasten kanssa, kädet multaan upottaen, kukkia kasvatellen ja matkustellen.

 
Wulff palvelee kotimaan tilitoimisto- ja taloushallintoasiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi valtakunnallisesti. Paikallisia toimipisteitä on Espoossa, Nivalassa, Porvoossa, Raahessa, Sipoossa Nikkilässä ja Söderkullassa sekä Tampereella. Nyt toteutetun yrityskaupan jälkeen Wulff-konsernin tilitoimisto- ja taloushallintopalvelujen vuosittaisen liikevaihdon odotetaan olevan yhteenlaskettuna noin 4 miljoonaa euroa ja asiakkaita palvelee yli 40 ammattilaista. Kaupan odotetaan vaikuttavan kannattavuuteen myönteisesti.


Avainlukuja
Tilitoimisto Raahen Tase Oy:n liikevaihto v. 2023 oli noin 0,8 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto (*) noin 0,3 miljoonaa euroa. Yrityskaupassa siirtyvän taseen loppusumma on noin 1,0 miljoonaa euroa, oma pääoma 0,9 miljoonaa euroa, omassa käytössä olevan toimitilakiinteistön 0,2 miljoonaa euroa ja rahoja ja pankkisaamisia 0,7 miljoonaa euroa. Taseeseen sisältyvät velat eivät sisällä korollisia velkoja. (*) Oikaisuina on huomioitu omistuksen muutoksen seurauksena tapahtuvia muutoksia yhtiön kulurakenteessa. Kaupan jälkeen Wulff-Yhtiöt Oyj omistaa Tilitoimisto Raahen Tase Oy:n osakkeet 100-prosenttisesti.Haastattelupyynnöt ja lisätietoja:

Wulff-Yhtiöt Oyj
toimitusjohtaja Elina Rahkonen

p. 040 647 1444

sähköposti: elina.rahkonen@wulff.fi


Tilitoimisto Raahen Tase Oy
omistajayrittäjä Tarja Leino
p. 044 553 9455
sähköposti: tarja.leino@raahentase.fi

Kuvapankki medialle: https://bit.ly/Wulff_medialleMikä Wulff?
Täydellinen työpäivä työelämän palveluilla ja tuotteilla työympäristöön – vastuullisesti Wulffin kanssa. Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Uusimpia palvelujamme on henkilöstövuokraus. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Wulffista luet lisää: wulff.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wulff-Yhtiöt Oyj

Mediatiedote, yritysostot: Wulff valtaa tilitoimisto- ja taloushallintomarkkinaa Itä-Uudeltamaalta16.2.2024 15:15:00 EET | Tiedote

Kuka? Marina Nyberg, toimitusjohtaja Tilitoimisto Lundström Oy Marina Nyberg, 50, on porvoolainen, Helsingissä ”vain syntymässä käynyt”, Tilitoimisto Lundström Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Hän jatkaa Tilitoimisto Lundström Oy:n toimitusjohtajana myös yrityskaupan jälkeen. Työnsä lisäksi hän on monille paikallisille tuttu luottamustoimestaan Porvoon Yrittäjien puheenjohtajana. Marinan, ranskanbulldoggi Antonin ja sekarotuisen Leon voi bongata kävelyiltä Myllymäen maisemista ja kesällä kolmikon sekä Marinan perhettä löytää Emäsalosta mökkeilemästä. Itä-Uudellamaalla on hänen mielestään vireä elinkeinoelämä ja yritysten johdossa erityisen kehitys- ja kasvuhakuisia ihmisiä. Wulff-Yhtiöt Oyj vahvistaa tilitoimisto- ja taloushallintoliiketoimintojaan ja ostaa Tilitoimisto Lundström Oy:n ja Sandström & Lundström Oy Ab:n. Kauppa allekirjoitettiin ja toteutettiin 16.2.2024. Kauppahinta on 1,4 miljoonaa euroa, joka maksettiin käteisellä kaupantekohetkellä. Ostettujen yhtiöiden vuotuinen liike

Wulff Entre keksi messut uudelleen, jotta yritykset voivat menestyä uudessa normaalissa5.10.2020 11:30:00 EEST | Tiedote

Kaivataanko sinunkin yrityksessäsi messuja? Niitä mahtavia henkilökohtaisia kontakteja, ympäristönä innostava tapahtuma, joka on houkuttanut paikalle tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet. Koronaviruskevät perui messut, tapahtumat ja myyntimatkat maailmalle. Etätyö, Teams-tapaamiset, webinaarit ja verkkolivet syrjäyttivät yhteisen läsnäolon. Koronavirussyksy on näyttänyt ihmisille ja yrityksille, että verkko fyysisen läsnäolon sijaistajana ei sellaisenaan riitä. Haluamme enemmän. Siksi Wulff Entre on keksinyt messut uudelleen. Ja showroomit, webinaarit sekä Teams-tapaamiset. Sadan vuoden messukokemuksella tämä ei ollut meille mahdoton tehtävä; tämä oli meille mahdollisuus. Mikä messuilla on tärkeää? Tahdomme olla kontaktissa unelma-asiakkaamme kanssa, kuunnella häntä tarkalla korvalla ja kertoa konkreettisin esimerkein, miten voimme olla avuksi. Näyttää asioita kädestä pitäen, niin kuin messuilla on aina tehty. Solmia sopimuksia, tehdä kauppoja. Tarjoamme tämän kaiken: turvallise

Työpaikka kerrallaan kohti parempaa maailmaa – jo 130 vuoden ajan25.8.2020 08:00:00 EEST | Tiedote

Aina vähän vastuullisemmin Juuri 130 vuotta täyttäneen Wulffin menestysresepti on ollut sen koko olemassaoloajan sama: asiakkaita kuunnellaan tarkalla korvalla, olosuhteisiin sopeudutaan ja muutosta johdetaan ihmiset kohdaten. Se, mitä, miten ja missä kanavissa työpaikkatuotteita ja -palveluja tarjoava yhtiö asiakkaitaan palvelee ja tuotteitaan myy, muuttuu ja kehittyy ajan mukana. Hyviä esimerkkejä löytyy niin historiasta kuin tästä päivästäkin. Sota-aikana piti olla kekseliäs, koska maahan ei juuri tuotu tavaraa. Niinpä Wulff myi amerikkalaisella lisenssillä Helsingin Mannerheimintie 4:n kiinteistössään valmistamaansa mustetta, jotta tärkeitä asioita saatiin kirjoitettua. Toinen hittituote oli pimennysverhot sodalta suojautuvan kansan ikkunoihin. Juuri nyt vastuullista on ollut taata turvallinen työn tekeminen. Tänä keväänä yritys on sopeutunut poikkeusoloihin myymällä ajankohtaisia suojaus- ja hygieniatuotteita. Syy Wulffin olemassaoloon on säilynyt samana jo yli 100 vuotta. Tavoitt

Aurinkopaneelit yleistyvät Suomessa - Wulff saa kiinteistönsä sähkön omalta katolta19.7.2019 07:00:00 EEST | Tiedote

Suomessa on hyvät olosuhteet tuottaa uusiutuvaa aurinkoenergiaa vuoden ympäri. Aurinkopaneelit hyötyvät matalista lämpötiloista, jotka parantavat niiden toimintaa. Kesällä Suomessa riittää valoa ja talvella esimerkiksi lumi kasvattaa paneelien saamaa säteilyä. Etelä-Suomessa on laskettu vuotuisen kokonaissäteilyn suuruusluokaksi lähes samaa kuin Pohjois-Saksassa. Kun aurinkopaneelit on hankittu ja asennettu, energian tuottaminen ei tämän jälkeen maksa mitään. Ylläpitokustannukset ovat pienet, ja paneelien käyttöikä on 20-30 vuotta. Aurinkoenergian käytön kasvuvauhti Suomessa ennustaa, että vuonna 2022 aurinkovoimalla voitaisiin kattaa yksi prosentti sähköntuotannosta. Joidenkin tavoitteiden mukaan vuoteen 2050 mennessä osuus pyrittäisiin nostamaan 10 prosenttiin. Wulff ottaa aurinkopaneelit käyttöön etujoukossa Suomessa ja tuo näin arvonsa käytännön tasolle. ”Meille on tärkeää rakentaa parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan. Ostimme Espoon Kilosta kiinteistön, jonne Wulffin pääkonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye