Merikarvian kunta

Pohjois-Satakunnan kunnat kysyvät kuntalaistensa mielipiteitä sote-palveluverkkosuunnitelmasta FCG:n laatiman kyselyn avulla

Jaa

Satakunnan maakunnassa Satakunnan hyvinvointialue on  järjestänyt alueen sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut 2023 alusta alkaen. Pohjois-Satakunnan kunnat (Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Merikarvia ja Siikainen) keräävät nyt tietoa kuntalaistensa mielipiteistä hyvinvointialueen palveluverkkoselvitykseen liittyen. Tietoja käytetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kehittämiseen kuntalaisten toiveita vastaaviksi.

Kyselyllä aloitetaan kehittämistoimien ketju, jossa arvioidaan palveluverkkoselvityksen vaikutuksia ja vaikuttavuutta yhteistyössä Satakunnan hyvinvointialueen ja Pohjois-Satakunnan kuntien kanssa. Kunnat tiedottavat erikseen siitä, mitä kehittämistyössä tehdään seuraavaksi ja mihin käytännön toimiin kerättyä tietoa on käytetty.

Kyselyyn on mahdollista vastata 12.6.2024 asti.  Kyselyyn voi vastata myös lähiomaisen puolesta, mikäli hän ei pysty vastaamaan kyselyyn. Kyselyn on laatinut Pohjois-Satakunnan kunnat Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Merikarvia ja Siikainen & FCG

Lue siis palveluverkkosuunnitelman tämänhetkinen tilanne ja kommentoi sinäkin.

Palveluverkkosuunnitelman löydät täältä.

Kommentoida suunnitelmaa voit täällä. 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Merikarvian kunta

Merikarvian kunta kutsuu taas kuntalaisia mukaan talousarviosuunnitteluun3.6.2024 14:20:30 EEST | Tiedote

Talousarvion ja -suunnitelman valmistelu on Suomen kunnissa vuosittain toistuva prosessi, johon osallistuvat kunnan toimielimet, viranhaltijat ja osa työntekijöistä. Kuntalaisilla ei ole aikaisemmin ollut suoraa mahdollisuutta osallistua tähän työskentelyyn. Viime vuonna (2023) Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitra) tarjosi mahdollisuuden suomalaisille kunnille hakea mukaan yhteistyöprojektiin, jossa muotoiltiin mallia siitä, miten kaikki asiasta kiinnostuneet voisivat osallistua kunnan talousarvion ts. budjetin tekoon. Tässä ei ole kyse osallistavasta budjetoinnista vaan kokonaisvaltaisesti uudesta ajatusmallista. Koska tiedettiin, että kuntalaisilla ja Merikarvian kesäasukkailla on erinomaisia ideoita kunnan kehittämiseksi, Merikarvian kunta haki ja tuli valituksi kokeiluun, joka on käynnistyi yhteistyössä Sitran ja Pieksämäen kaupungin kanssa. Talousarvio muodostettiin täysin uudella tavalla näissä kahdessa kunnassa. Keskustellen käytiin läpi erilaisia vaihtoehtoisia näkökulmia j

Merikarvian kunta taas Satakunnan kuntabarometri-voittaja!14.5.2024 18:29:13 EEST | Tiedote

Kuntabarometri -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, missä kunnassa yrittäjien ja kunnan yhteistyö toimii saumattomimmin. "Merikarvian kunta oli jälleen Satakunnan kärjessä ja valtakunnallisestikin sijoitus oli mainio - kuudes sija kuulostaa onnistumiselta kun kuntia Suomessa kuitenkin kolmisen sataa" kehittämispäällikkö Sari Hatanpää tuumaa.

Varma kevään merkki - Merikarvianjoki-päivää vietetään lauantaina 27.4.202423.4.2024 15:58:02 EEST | Tiedote

Merikarvianjoki-päivä avaa kalastuskauden ja kokoaa taas yhteen kalastajat ja kaikki kalastuksesta kiinnostuneet. Tapahtuman teema-alueet ovat luontomatkailu, kalastus, vene & moottori ja mökki, joten päivästä löytyy jokaiselle jotakin. Päivän ohjelmassa on monipuolista kalastusta: niin kalastuskilpailuja kuin kalastuskouluakin juniorikalastajille, aikuisia kalastajia unohtamatta! Paikalla on myös monipuolisesti näytteilleasettajia. Tapahtuma on avoinna la 27.4. klo 9-17 välisenä aikana. Tervetuloa!

Welcome to Finland - The tourist service brochure for the municipality of Merikarvia for the year 2024 has been released18.4.2024 16:47:00 EEST | Tiedote

Merikarvia is oddly cozy - the perfect place for travelers seeking engaging activities, peace, and the beauty of nature - all in the right balance. Today, at the municipal office, letters were packed in collaboration with the Merikarvian Summer Residents Association for mailing. Our freshly printed travel service brochure, detailing all of this, has been sent out.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye