Oatly + Kozeen: luvassa ennennäkemätön ruokaelämys Flow Festivalilla
Kaurajuomayritys Oatly tuo yhdessä Michelin-kokki Kozeen Shiwanin kanssa tämän vuoden Flow Festivalille täysin ainutlaatuisen pop-up-ravintolan, jollaista Flow’ssa ei ole ennen nähty. Tämä uniikki ruokailuelämys tarjoaa festivaalikävijöille pöytiin tarjoiltavan, kasvipohjaisen fine dining -illallisen, jossa Kozeen kokkaa Oatly-tuotteilla. Lippuja on rajoitetusti kahdeksaan eri illalliskattaukseen, ja ne tulevat myyntiin 13. kesäkuuta.

Oatly, maailman ensimmäinen ja suurin kaurajuomayritys, avaa Flow Festivalin ajaksi 9.–11.8. uniikin fine dining -pop-up-ravintolan Suvilahden Cirko Maneesi-saliin. Ravintola on luotu yhteistyössä arvostetun kokin, Kozeen Shiwanin kanssa ja siellä voi festivaaliviikonlopun aikana nauttia kokonaisvaltaisen, kasvipohjaisen ruokaelämyksen. Flow’ssa ei ole koskaan järjestetty mitään vastaavaa: ravintola, johon festarikävijät voivat etukäteen varata illallisen ja nauttia puolentoista tunnin ruokaelämyksestä kaikilla aisteillaan. Oatly + Kozeen pop-up -ravintola on ainutkertainen festarikokemus, jossa musiikin sijaan ruoka näyttelee pääosaa.
"Oatlyn tavoitteena on tehdä kasvipohjaisempaan siirtymisestä mahdollisimman helppoa, osana kestävyysmissiotamme. Yksi parhaista tavoista onnistua siinä on luoda herkullisia makuelämyksiä, jotka inspiroivat ihmisiä suosimaan enemmän kasvipohjaisia tuotteita ruokavaliossaan. Paluumme Flow Festivalille tänä vuonna tarjosi erinomaisen tilaisuuden tehdä jotain yllätyksellistä, kuten heittäytyä yhteen Kozeen Shiwanin kanssa, luodaksemme yhdessä täysin ainutlaatuisen ruokailuelämyksen festivaaleilla”, sanoo Ilse Siekkinen, Oatlyn Pohjoismaiden toimitusjohtaja
Michelin-kokin ainutlaatuinen fine dining -kokemus
Kozeenin The Room -ravintola palkittiin toukokuun lopulla Michelin- tähdellä. Se on Suomen historian nopeimmin saatu Michelin-tähti, joten ei ihme, että Kozeenia tituleerataan hedonistiseksi rokkistaraksi. Tänä kesänä hän tuo ylistetyn ruokaelämyksensä Flow-kävijöille.
“Olen jo pitkään haaveillut, että pystyisin järjestämään jotain ainutlaatuista, kerran koettavaa ruokaelämystä festariympäristössä. Haluamme Oatlyn kanssa yhdessä rikkoa sitä mielikuvaa, millaista festariruoan ja siihen liittyvän kokemuksen tulisi olla. Tarjoamme Flow’ssa neljän ruokalajin kasvispohjaisen menun, johon on käytetty Oatlyn ruoanlaittotuotteita. Jokainen annos on tarkkaan mietitty ravistelemaan makunystyröitä. Ja bravuuriannokseni kuningasperuna on menun päätähti”, Kozeen Shiwan julistaa.
“Olemme innoissamme Oatlyn paluusta Flow Festivalille monen vuoden jälkeen. Tavoitteenamme on tarjota yllättäviä elämyksiä yleisöllemme ja Oatlyn ja Kozeenin pop-up-ravintola tarjoaa juuri tällaisen. Flow’ssa ravintolat ovat osa ohjelmaa. Tänä vuonna tuomme Suvilahteen täysin uudenlaisen ravintolakonseptin Oatlyn ja Kozeenin kanssa. Tämä etukäteen varattava, pöytiin tarjoiltava illallismahdollisuus on meille loistava tapa näyttää, mitä festivaaliruoka voi olla ja miten sen ympärille voi rakentaa kokonaisvaltaisen elämyksen”, Vilja Grotenfelt, Flow Festival, Head of Sales & Marketing, sanoo.
Oatly + Kozeen pop-up -ravintola palvelee pöytävarauksen tehneitä koko Flow-viikonlopun ajan. Kasvipohjainen, neljän ruokalajin menu on hinnaltaan 70 €/hlö (juomat eivät sisälly hintaan). Liput tulevat myyntiin TableOnline-pöytävarausjärjestelmään torstaina 13.6. klo 09.00. Puolentoista tunnin kattauksiin mahtuu kuhunkin 40 henkilöä. Kattauksia järjestetään Flow-viikonlopun ajan päivittäin: perjantaina kaksi, lauantaina ja sunnuntaina kolme.
Illallisvaraukset: Tableonline
Kattausajat:
Pe: Klo. 18.30-20.00 & Klo. 21.00-22.30
La & Su: Klo 15:30-17:00, Klo 18:00-19:30, Klo 20:30-22:00
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Hanna VartiainenBucket Agency
Puh:+358 44 548 5421hanna@bucketagency.fiKuvat





Liitteet
Linkit
Oatlysta:
Oatly on maailman suurin kaurajuomayritys. Yli 25 vuoden ajan olemme keskittyneet kehittämään asiantuntemustamme kaurasta: superviljasta, jonka synnynnäiset ominaisuudet myötävaikuttavat sekä kestävyyteen että ihmisten terveyteen. Sitoutumisemme kauraan on johtanut teknisiin edistysaskeliin, joiden avulla olemme onnistuneet luomaan vaihtoehtoja maitotuotteille, kuten maidolle, jäätelölle, jukurtille, ruokakermalle ja levitteille. Pääkonttorimme sijaitsee Malmössä, ja tuotteitamme on saatavilla yli 20 maassa ympäri maailman. www.oatly.com
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Bucket Agency
Työelämä menettää työvuosia – RFSU haastaa työpaikat tunnistamaan vaihdevuodet17.10.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Kansainvälisen vaihdevuosipäivän (18.10.) kunniaksi RFSU lanseeraa "Vaihdevuosimyönteinen toimija” -diplomin, joka kannustaa suomalaisia työpaikkoja huomioimaan vaihdevuodet osana työhyvinvointia. Ensimmäisinä keskusteluun mukaan lähtevät Martela ja Finlayson.
Martela 80 vuotta – Tarvitseeko tulevaisuuden työ enää toimistoa9.10.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Julkaisuvapaa 9.10.2025 klo 08:00
Ooni lanseeraa Volt 2 -sähköpizzauunin, joka tuo maailmanluokan paistoasteet, monipuolisen ruoanlaiton, ja Pizza Intelligence™ -systeemin keittiöihin ympäri maailmaa18.9.2025 13:19:40 EEST | Tiedote
Kotipizzauunien markkinajohtaja ja pioneeri Ooni lanseeraa huippumodernin Volt 2 -sähköpizzauunin, ja sen patenttia odottava järjestelmän, joka tarjoaa optimoituja esiasetuksia monipuoliselle pizzanpaistolle.
Vallila ja Erika Vikman julkistavat yhteistyömalliston – rohkeutta, värejä ja oman äänen vahvistamista15.9.2025 10:00:14 EEST | Tiedote
Vallila ja artisti Erika Vikman yhdistävät voimansa ja lanseeraavat 15.10. yhteistyömalliston, jossa korostuvat rohkea itseilmaisu, värikkyys ja oman polun seuraaminen.
Tätä ei ole ennen nähty - Ristorante lanseeraa tiramisu-pizzan15.9.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Dr. Oetker Ristorante yllättää ja lanseeraa Pizza à la Tiramisu -pizzan. Jälkiruokapizza on todellinen hyvän mielen nautinto, joka sopii varsinkin herkuttelijoille.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme