Kela

Tervetuloa lääkkeitä ja toimeentulotukea käsittelevään verkkoseminaariin 11.9.2024

Jaa

Tule kuulolle Kelan verkkoseminaariin Lääke- ja toimeentulotukiasiat kerralla kuntoon! Seminaari on tarkoitettu terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisille, jotka työskentelevät lääkkeitä ja toimeentulotukea tarvitsevien asiakkaiden parissa.

Kerromme verkkoseminaarissa lääkekorvausoikeuksien ja perustoimeentulotuen terveydenhuoltomenojen kokonaisuudesta ja lausuntojen kirjoittamisesta. Lisäksi kerromme kliinisistä ravintovalmisteista sekä biologisten lääkkeiden määräämisen ohjauksesta ja valvonnasta. Saat myös kuulla ajankohtaisia uutisia Kelan tutkimuksesta.

Verkkoseminaari on suunnattu lääkkeiden ja toimeentulotuen parissa työskenteleville terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Puhujat ovat Kelassa asiantuntijalääkäreitä, tutkijoita ja asiantuntijoita.

Verkkoseminaari järjestetään keskiviikkona 11.9.2024 klo 12.00–15.10.

Ohjelma

  • Ajankohtaiskatsaus lääkekorvausten ja -kustannusten kehitykseen
  • Lääkekorvausoikeuksien yleiset periaatteet
  • Hyvän B-lausunnon anatomia lääkekorvausoikeuksissa
  • Toimeentulotuen terveydenhuoltomenot
  • Biologisten lääkkeiden määräämisen ohjaus ja valvonta
  • Kliiniset ravintovalmisteet
  • ADHD-läkkeet

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoseminaariin Lääke- ja toimeentulotukiasiat kerralla kuntoon (lyyti.fi)

Saat osallistumislinkin verkkoseminaariin sähköpostilla. 

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne julkaistaan noin kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen kela.fissä. Verkkoseminaarin osia voi katsoa myös yksitellen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kelan viestintäKelan viestinnän mediapuhelin palvelee arkisin klo 9–16. Numerossa ohjaamme haastattelupyyntöjä asiantuntijoillemme. Voit jättää haastattelupyynnön myös sähköpostitse.

Puh:020 634 7745viestinta@kela.fi

Kansaneläkelaitos (Kela) hoitaa Suomen sosiaaliturvaan kuuluvien perusturvaa eri elämäntilanteissa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye