Helsingin tapahtumasäätiö

The Tall Ships Races Helsinki 2024 järjestetään 4.-7.7. - media-akkreditointi päättyy 18.6.2024

Jaa

The Tall Ships Races Helsinki 2024 järjestetään 11 vuoden tauon jälkeen Helsingissä. Tapahtuma-alueena toimii kaupungin keskustassa Eteläsataman, Kauppatorin, Katajanokan, Kanavarannan ja Pohjoisrannan alue. Tapahtumaan saapuu 51 purjelaivaa ympäri maailmaa. 

The Tall Ships Races Helsinki 2024 tapahtumaan saapuu 51 purjelaivaa.
The Tall Ships Races Helsinki 2024 tapahtumaan saapuu 51 purjelaivaa. Lauri Rotko

Media-akkreditointi The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtumaan on auki vielä 18.6. asti.  Medialla on mahdollisuus varata paikka mediaveneestä, joka kuljettaa median edustajia tapahtuma-alueella erityisesti laivojen saapumisen ja lähdön aikana. Tapahtuman mediakeskus sijaitsee Marina Congress Centerissä. 

Suurten purjelaivojen lisäksi tapahtuman ympärille on rakennettu monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma. Neljän tapahtumapäivän aikana lukuisat esiintyjät viihdyttävät tapahtumakävijöitä. 

The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtumaan odotetaan 500 000 kävijää. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

The Tall Ships Races Helsinki 2024

The Tall Ships Races on suurten purjelaivojen kilpailu ja Euroopan suurin, maksuton perhetapahtuma. Tapahtuman tarkoitus on edistää yhteisen purjehdustapahtuman kautta nuorten koulutusta ja yhteistyötä kansallisuuteen, kulttuuritaustaan, uskontoon ja sosiaaliseen taustaan katsomatta. Tapahtuma tuo kaupunkiin useita kymmeniä näyttäviä purjealuksia miehistöineen, joiden ympärille yleisötapahtuma rakentuu. The Tall Ships Races Helsinki -tapahtuman järjestää Helsingin tapahtumasäätiö, joka vastaa Helsingin kaupungin tapahtumatuotannoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin tapahtumasäätiö

Helsinki-päivä tarjoaa lähes 180 maksutonta tapahtumaa ympäri kaupunkia5.6.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin syntymäpäivää juhlitaan monipuolisella maksuttomalla ohjelmalla keskiviikkona 12. kesäkuuta. Kulttuurikeskuksissa on koettavissa live-keikkoja, teatteria, sirkusta ja paljon muita elämyksiä. Espan lavalla esiintyy outsider-taiteen tekijöitä ja Stadin slangi valitsee kuluvan vuoden Stadin kundin ja friidun. Lisäksi pormestari Juhana Vartiainen tarjoaa kaupungintalolla aamukahvit tuhannelle ensimmäiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye