DNA Oyj

DNA toimittaa Stockmannille uuden sukupolven tietoliikenne- ja tietoturvapalvelut

Jaa

Stockmann on valinnut DNA:n kumppanikseen yhtiön uudistaessa tietoliikenneinfrastruktuuriaan. Yhteistyön myötä Stockmann ottaa käyttöönsä DNA:n tietoturvallisen ohjelmisto-ohjatun verkkoratkaisun.

Jatkuvasti muuttuvat tietoturvavaatimukset ja pilveistyminen asettavat yrityksille haasteen varmistaa liiketoimintansa jatkuvuus ja toimintavarmuus dynaamisessa toimintaympäristössä. Tietoliikenneverkko- ja tietoturvapalvelujen kokonaisratkaisu mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin. DNA:n ja Stockmannin yhteistyösopimus pitää sisällään tietoturvallisen kokonaisratkaisun, joka mahdollistaa kaiken verkkotoiminnan tavarataloissa aina maksupäätteistä langattomaan vierailijaverkkoon asti.

DNA valikoitui Stockmannin laajan infrastruktuuriuudistuksen toimittajaksi vahvalla vähittäiskaupan ratkaisujen toimittajataustallaan, vakuuttavilla asiantuntijapalveluillaan sekä ohjelmistopohjaisten verkkojen kansainvälistäkin tunnustusta saavuttaneella huippuosaamisellaan. Nykyaikaiset tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisut vahvistavat Stockmannin liiketoiminnan turvallisuutta, näkyvyyttä ja ohjattavuutta entisestään. Sopimus koskee Lindex Group Oyj:n omistamia Stockmannin tavarataloja ja verkkokauppaa Suomessa sekä Baltiassa.

”Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, jossa modernit, jatkuvasti saatavilla olevat ja luotettavat ratkaisut ovat edellytys menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Uudistamme yhdessä DNA:n kanssa tietoliikenneinfrastruktuuriamme ja panostamme entistäkin voimakkaammin tietoturvaan. Valitsimme DNA:n, sillä yhtiö pystyy tarjoamaan meille maantieteellisesti kattavan, tulevaisuudenkestävän ja turvallisen verkkokokonaisuuden palveluna. Vahva asiantuntijapalveluiden tuki on meille tärkeää”, sanoo Stockmannin CITO Janne Holli.  

”On ilo tehdä yhteistyötä erinomaista asiakaskokemusta ja laatua edustavan Stockmannin kanssa. Asiakaskokemus on myös DNA:n toiminnan keskiössä, minkä vuoksi toimitamme aina ratkaisumme asiakkaan liiketoiminnan tarpeita kuunnellen. Stockmann saa meistä kumppanin, joka on edelläkävijä uuden sukupolven verkkoratkaisuissa, toimittaa nykyaikaiset tietoliikenne- ja tietoturvapalvelut kansainvälisesti, kokonaisvastuullisesti ja jatkuvasti asiakkaan rinnalla kehittyen”, toteaa DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja Anna-Mari Ylihurula.

DNA:n ja sen omistajayhtiön Telenorin tietoliikennepalveluiden kyvykkyydet ovat laajuudeltaan ja varmuudeltaan huippuluokkaa kansainvälisessä mittakaavassa. Tietoliikenteen osalta DNA tekee yhteistyötä kansainvälisten kärkitoimijoiden kanssa. Yhdessä DNA:n ja kumppaneiden asiantuntemuksella ratkaisuja on mahdollista tuottaa joustavasti myös kaikkein kriittisimpiin tarpeisiin yhden vastuullisen kumppanin periaatteella.

Lisätietoja medialle:

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Stockmannin Media Desk, info@stockmann.com, puh. 050 389 0011

DNA

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1 067 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Stockmann

Stockmann on vuonna 1862 perustettu hyvän elämän markkinapaikka. Sen tavaratalot tunnetaan korkealuokkaisesta muodin, kauneuden ja kodin brändivalikoimastaan. Stockmannilla on kahdeksan tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Stockmann on osa Nasdaq Helsingissä listattua Lindex Group Oyj:tä, jonka liikevaihto oli 952 miljoonaa euroa vuonna 2023. www.lindex-group.com.

Avainsanat

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1 067 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi - http://www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA:n tutkimus: Älä häiritse -tilan käytössä valtava harppaus vuoden aikana12.7.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Yli kolmasosa 16–24-vuotiaista suomalaisista on rajoittanut puhelimensa parissa tai internetissä viettämäänsä aikaa, kertoo DNA:n yli tuhannen vastaajan Digitaalinen elämä 2024 -tutkimus. Suosituimmat keinot digivapaiden hetkien pyhittämiseksi ovat muunlaisen ajanvietteen lisääminen arjessa, puhelimen käytön rajoittaminen ennen nukkumaanmenoa ja puhelimen pitäminen äänettömällä ainakin osan päivästä. Suurinta kasvua edellisvuoteen verrattuna nähdään Älä häiritse -tilan käytössä: vuosi sitten keinoon turvautui 16 prosenttia digirajoittamista harjoittavista vastaajista, nyt peräti 27 prosenttia.

DNA survey: Enormous surge in the use of Do Not Disturb mode in the past year12.7.2024 10:00:00 EEST | Press release

Over a third of 16–24-year-old Finns have cut down on the time they spend on their phone or the Internet, reveals DNA’s Digital Life 2024 survey of over 1,000 respondents. The most popular ways of cutting down on screen time are engaging in other pastimes, restricting phone usage before bed and keeping one’s phone muted for at least part of the day. The method that has gained the most traction since last year has been the use of Do Not Disturb mode. Last year, the mode was used by 16% of respondents who were restricting their digital device use. Now, that proportion has climbed to 27%.

DNA:lle kansainvälisesti arvostettu tietoturvasertifikaatti – erityistä tunnustusta organisaation toiminnasta9.7.2024 15:03:43 EEST | Tiedote

DNA:lle on myönnetty ulkoisen auditoinnin jälkeen kansainvälisesti arvostettu ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti. ISO/IEC 27001 -standardin pohjalta sertifioitu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä (Information Security Management System, ISMS) osoittaa, että organisaatio johtaa tietojensa turvaamista pitääkseen ne virheettöminä, helposti käytettävissä ja hyvin suojattuina. Auditoinnissa ulkopuolinen toimija todentaa tietoturvan vahvan toteutumisen eri tilanteissa sekä digitaalisissa että fyysisissä ympäristöissä. Näin asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat olla entistä turvallisemmin mielin DNA:n kyvykkyydestä huolehtia asiakkaiden tietoturvasta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta ensiluokkaisesti.

DNA achieves internationally respected information security certification – special recognition of the organisation’s work9.7.2024 15:03:43 EEST | Press release

Following an external audit, DNA has been certified to the internationally respected ISO/IEC 27001 information security standard. An information security management system (ISMS) certified to the ISO/IEC 27001 standard demonstrates that the organisation has taken the initiative in securing its data and ensuring that data remains reliable, easy to use and safe. The audit involves an independent party confirming that the organisation’s information security is effective in a variety of situations in both digital and physical environments. This allows customers and partners to rest assured in the knowledge that DNA is taking first-class care of their data and ensuring their business continuity.

DNA:n kesäkuun 2024 myydyimmät puhelimet, älykellot ja tietokoneet – OnePlus on kuluttajien kesäsuosikki1.7.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Kesällä puhelinta hankittaessa korostuvat näytön ominaisuudet, akunkesto ja vedenkestävyys. OnePlus Nord CE 3 Lite nappasi rimaa hipoen DNA:n myydyimmän puhelimen paikan kesäkuussa. Applen iPhone 15 Pro 5G piti puolestaan johtopaikkansa yritysasiakkaiden listalla. Huawein Watch Fit 3 nousi DNA:n myydyimmäksi älykelloksi kesäkuussa, ja toisen kvartaalin myydyimmäksi tietokoneeksi ylsi Acer Chromebook.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye