Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan 18.6. kokouksen ennakkotiedote

Jaa

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan kevätkauden viimeinen kokous on tiistaina 18. kesäkuuta klo 16.15. Lautakunta käsittelee tässä kokouksessa muun muassa Pelastuskoulun rehtorin valintaa.

Pelastuskoulun rehtorin virkaan esitetään Sanna Aiviota

Lautakunnalle esitetään, että sosiaali- ja terveysalan YAMK Sanna Aivio valitaan Helsingin pelastuskoulun rehtorin virkaan 1.7.2024 alkaen. Virkaa haki yhteensä 19 henkilöä.

Pelastuskoulun rehtori vastaa pedagogisen toiminnan lisäksi koulun henkilöstöjohtamisesta, taloudesta, tuloksista ja toiminnan laadusta. Rehtori kuuluu Helsingin pelastuslaitoksen johtoryhmään ja toimii pelastuskomentajan alaisuudessa.

Lautakunta jätti asian 4.6.2024 kokouksessaan pöydälle.

Lisätietoa: pelastuskomentaja, Jani Pitkänen, p. 09 310 30000, jani.pitkanen@hel.fi

Linkit

  1. Kokouksen esityslista liitteineen
  2. Kokouksen päätöstiedote julkaistaan sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan verkkosivuilla kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella

Toinen linja 4A

PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)

www.hel.fi/sotepe

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote 18.6.18.6.2024 18:33:13 EEST | Tiedote

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnalla oli kevätkauden viimeinen kokous tiistaina 18. kesäkuuta 2024. Sanna Aivio valittiin Pelastuskoulun rehtoriksi Lautakunta valitsi Helsingin Pelastuskoulun rehtoriksi sosiaali- ja terveysalan YAMK Sanna Aivion. Hän siirtyy Pelastuskoulun rehtoriksi Stadin ammatti- ja aikuisopiston koulutuspäällikön tehtävästä 1.7.2024. Aivion vahvuuksia ovat nykyaikaisen johtamisosaamisen, laaja-alaisen näkemyksellisyyden ja verkostotyön osaamisen lisäksi hyvä pelastusalan tuntemus. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa vastuukouluttajana pelastuslaitoksen pelastajille järjestetyssä sosiaali- ja terveysalan lähihoitajakoulutuksessa. Kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla. Lautakunnan syksyn kokousajat Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan syyskauden ensimmäinen kokous on tiistaina 13. elokuuta klo 16.15. Syksyn kokousajat ovat kaupungin verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye