Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli asumisen ajankohtaiskatsauksia

Jaa

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kevätkauden viimeisessä kokouksessaan 17. kesäkuuta Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) ja Helsingin Asumisoikeus Oy:n (Haso) ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi katsaukset tiedoksi.

Hekan vuokrakohteen ulkoseinä.
Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokousessaan 17. kesäkuuta Hekan ja Hason ajankohtaiskatsaukset. Helsingin kaupunki

Hekalla on noin 53 000 ARA-vuokra-asuntoa, joissa asuu yhteensä yli 92 000 asukasta. Haso puolestaan hallinnoi noin 6 500 asuntoa. Helsingin kaupunki omistaa molemmat yhtiöt kokonaan. Yhtiöiden tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa eivätkä ne jaa osinkoa, vaan mahdollinen voitto on käytettävä yhtiön oman toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen kaupunkikonsernin yhtiölle asettamat tavoitteet huomioiden.

Konsernijaoston käsittelyssä oli myös Kiinteistö Oy Kaapelitalon ajankohtaiskatsaus, jonka konsernijaosto merkitsi tiedoksi. Kiinteistö Oy Kaapelitalon toiminta perustuu Kaapelitehtaan, Tanssin talon, Nilsiänkatu 10:n ja Suvilahden kiinteistöjen omistukseen. Konsernin lähtökohtaisena tarkoituksena on tuottaa voittoa. Kaupunki omistaa yhtiön kokonaan.

Kaikki konsernijaoston 17. toukokuuta pidetyn kokouksen päätökset ja mahdolliset äänestykset julkaistaan päätöstiedotteessa. Päätöstiedote löytyy konsernijaoston asiakirjojen sivulta. Seuraavan kerran konsernijaosto kokoontuu maanantaina 26. elokuuta.

Ilona Turtola
Viestintäasiantuntija
Kaupunginkanslia
puh. 040 192 9003
ilona.turtola@hel.fi

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Avainsanat

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunkiin kohdistunut tietomurto ei ole laajentunut – tiedossa ei ole väärinkäytöksiä18.6.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on jatkanut yhteistyötä viranomaisten kanssa kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan kohdistuneeseen tietomurtoon liittyen. Poliisi tutkii tapausta törkeänä tietomurtona ja viestintävastuu rikostutkinnan etenemiseen liittyen on Keskusrikospoliisilla. Tietomurrossa rikolliselle taholle päätyneitä tietoja ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole väärinkäytetty.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye