Matinkylän metroaseman ja bussiterminaalin väliset liukuportaat ja hissit poissa käytöstä 1.-7.7. huoltotöiden vuoksi

Jaa

Matinkylän metroaseman kauppakeskukseen ja bussiterminaaliin vievät liukuportaat ja hissit ovat pois käytöstä viikon ajan 1.-7.7. ja toisen viikon elokuun alussa. Yhteys kauppakeskuksen suuntaan suljetaan, koska liukuportaiden kattorakenteissa tehdään huoltotöitä.

Matinkylän metroaseman laituritaso
Matinkylän metroaseman laituritaso Länsimetro Oy

Yhteys on suljettuna vain rakennustelineiden kasaamisen ja purkamisen ajan, niiden välissä yhteys on matkustajien käytössä. Huoltotyöt liittyvät aseman käyttöönotosta asti käytössä olleiden paloilmaisimien vaihtoon. Säännölliset huoltotyöt ja kunnossapito takaavat aseman luotettavan toiminnan ja turvallisuuden. Samalla huolletaan myös valaistusta ja tehdään toimenpiteitä, jotta valaisimia on jatkossa aiempaa helpompi huoltaa.

Kaupunkiliikenne ja HSL tiedottavat vielä heinäkuun aikana tarkemmin, milloin sisäänkäynnin elokuussa sulkeva telineiden purku tapahtuu. Töillä ei ole vaikutusta metroliikenteeseen.

Pääset sulkujen ajan metroon aseman toiselta sisäänkäynniltä Tynnyritien ja uimahallin puolelta. Voit kulkea bussiterminaalin ja metron käytössä olevan sisäänkäynnin välillä helpoiten Tynnyritien ja Markkinakadun kautta. Reitti bussiterminaalista ja kauppakeskuksesta alkaa bussiterminaalin laiturin 10 viereiseltä uloskäynniltä, ja kulkee ovelta suoraan eteenpäin Tynnyritietä pitkin uimahallin ja lukion ohi metron sisäänkäynnille.

Jos saavut bussilla Matinkylän terminaaliin, pääset metron käytössä olevalle sisäänkäynnille myös kulkemalla saapuvien bussien päätepysäkiltä ovien jälkeen oikealle ulos terminaalista ja kulkemalla uloskäynnin jälkeen oikealle eli Suomenlahdentietä pitkin metron sisäänkäynnille.

Aalto-yliopiston metroaseman kauppakeskuksen ja yliopiston puolen sisäänkäynti suljettuna heinäkuun puolivälistä alkaen

Aalto-yliopiston metroaseman itäpääty eli yliopiston ja kauppakeskuksen puoleinen sisäänkäynti on suljettuna 15.7.- 25.8. Sisäänkäynnillä tehdään vastaavia paloilmoitinjärjestelmän ja valaistuksen huoltotöitä, joiden takia aseman Tietotien sisäänkäynti on suljettuna kesäkuun alusta alkaen. Myös nämä työt sulkevat kulkuyhteyden kokonaan, koska Aalto-yliopiston asemalla töitä ei ole mahdollista tehdä osissa, eikä liukuportaissa ja hissiaulassa voi kulkea rakennustelineiden vuoksi.

Elokuussa töiden aikana pääset metroon aseman toiselta sisäänkäynniltä eli Tietotien puolelta. Töillä ei ole vaikutusta metroliikenteeseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Matinkylän metroaseman laituritaso
Matinkylän metroaseman laituritaso
Lataa
Matinkylän metroaseman laituritaso.
Matinkylän metroaseman laituritaso.
Lataa
Opaskartta.
Opaskartta.
Lataa

Me Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:ssä mahdollistamme pääkaupunkiseudun kestävän kasvun rakentamalla tulevaisuuden raideverkostokaupunkia ja pitämällä sen liikkeessä. Vastaamme joukkoliikenneinfran rakentamisesta sekä metrojunien ja raitiovaunujen liikennöinnistä, kunnossapidosta ja kehittämisestä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Järjestämme kaupunkipyöräpalvelun ja liikennöimme Suomenlinnan lauttoja tytäryhtiömme kautta. Kannamme vastuun koko toimintamme elinkaaren päästöistä ja teemme valintoja, jotka muuttavat koko alan toimintaa, koska haluamme olla kestävien kaupunkien paras liikuttaja ja kehittäjä ­­­­­­­­­­­ ̶­  nyt ja tulevaisuudessa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Uudella hiilijohtamisen mallilla vähennetään merkittävästi uudisrakentamisen päästöjä20.6.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Ensimmäistä kertaa käytössä olevalla hiilijohtamisen mallilla varmistetaan hiilipäästöjen vähentäminen rakennushankkeissa esimerkiksi materiaaleista syntyvien päästöjen tietoisella vähentämisellä. Hiilijohtamisen mallin on kehittänyt Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy yhteistyössä Swecon kanssa. Malli on ensimmäistä kertaa käytössä Koskelan varikon mittavassa uudistushankkeessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye