Makaronitehdas uudisti konseptiaan ja lanseeraa uuden salaattivalikoiman
Makaronitehdas -ravintolat ovat tunnettuja käsintehdystä laadukkaasta tuorepastavalikoimastaan ja nyt ruokalista laajenee herkullisiin salaatteihin. Kaikki ruoka-annokset ovat jatkossa saatavilla myös pienemmässä koossa alkuruokana, jolloin erilaisten makujen maistelu onnistuu helposti.

Makaronitehdas ravintoloiden ruokalista uudistuu torstaina 27.6. Listalle on lisätty kaksi eri annoskokoa sekä suunniteltu uusia ruokaisia ja maistuvia salaatteja. Salaatit ovat oiva kevyempi vaihtoehto tuorepastojen rinnalle.
”Usein ruokalistaa katsoessa tulee vastaan valinnan vaikeus. Tekisi mieli kokeilla uutta, mutta tuttu ja herkulliseksi koettu annos myös houkuttelee. Ratkaisimme nyt tämän ongelman annoskokoja lisäämällä. Asiakas voi nyt valita oman makumatkansa, herkutella alkuruoaksi salaatilla ja pääruoaksi pastalla - tai toisinpäin. Ruokalistalta voi myös valita useampia alkuruokakokoisia annoksia maisteltavaksi, yksin tai yhdessä.” – kertoo Makaronitehdas -ravintoloiden ketjupäällikkö Nea Kääriäinen.
Uusissa salaateissa on pohjana talon oma salaattipohja, joka sisältää muun muassa lehtikaalta, punasipulia, bataattia ja vaaleaa balsamicoa. Täytteiksi ovat valikoituneet suosikit Pil Pil ravut ja tutut antipastoherkut oliiveista Parman kinkkuun. Uusia makuja ovat Lammas-Aioli, Sambal-Kana, ja Vegepulla-Aioli. Valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin, unohtamatta ruoka-annoksien makuja täydentäviä laadukkaita viinejä.
Makaronitehtaita löydät pääkaupunkiseudulta, Turusta sekä Hangosta.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sarita Lehtinen
Liiketoimintajohtaja
Makaronitehdas
Email: sarita.lehtinen@restel.fi
Puh: 040 527 6899
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
MAKARONITEHDAS
Makaronitehtaassa keskitymme yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta pastaa. Lisäaineettoman pastan viimeistelemme herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla sekä erilaisilla makkaroilla. Pastan tekeminen on meille vakava asia, josta palkintona on asiakkaidemme iloiset ilmeet.
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Hemingway's, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme