Restel OyRestel Oy

“Sampo aakijaa!” – Muikkuravintola Sampo avautuu uudelleen

Jaa

Kuopion rakastettu Muikkuravintola Sampo avaa ovensa jälleen keskiviikkona 3. heinäkuuta vesivahinkokorjauksen jälkeen.

Ravintola on ollut suljettuna tammikuun lopusta lähtien kosteusvaurion vuoksi, mutta pitkän remontin jälkeen Sampo on valmis toivottamaan asiakkaat takaisin.

Ravintolapäällikkö Satu Poussa kertoo innokkaasti avajaisista:

“Nyt se viimennii tapahtuu. Koko kevät ja alakukesä on remppoo ruhjottu, vuan jopa viimennii tulj valamista. Muikkuravintola Sampo aakasoo ovesa keskiviikkona 3.7. kello 15 ja meininki on entisellään. Tarjolla on muikkua, jos vaekka minkälaesena annoksena ja muutae herkkua iliman muikutakkii, suolasta ja makkeeta ja mää tiiä joku ihan uussii makupala suattaa olla.”

Ruokalistalta löytyvät vanhat klassikot, mutta uutuutena on tarjolla myös Muikkuburger, joka on herättänyt suurta mielenkiintoa jo ennen avajaisia.

Ravintola Sampo toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan herkullisista muikkuannoksista ja iloisesta tunnelmasta keskiviikosta 3.7. alkaen. Kesäkausi on ravintolalle tyypillisesti parasta aikaa, kun kesän tapahtumat tuovat ihmisiä Kuopion suunnille.

“Tervetulloo kaekki entiset ja uuvet asijakkaat, kuopiojolaiset ja kesävieraat!” Satu Poussa toivottaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nea Kääriäinen
Ketjupäällikkö
Restel Ravintolat Oy
Email: nea.kaariainen@restel.fi
Puh: 040 661 7723

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

MUIKKURAVINTOLA SAMPO

Muikkuravintola Sampo on koko kansan kohtauspaikka Kuopiossa, joka on tarjoillut muikkuja jo yli 90 vuotta ja porskuttaa eteenpäin tuorein muikuin. Ravintola tunnetaan maankuuluista muikkuannoksistaan, mutta yhtä tärkeä osa Sampoa on sen pitkä historia ja aikojen saatossa omanlaisekseen kehkeytynyt originelli ilmapiiri. Alun perin Sampo aloitti kahvilana vuonna 1931. Samposta saa muikkujen lisäksi myös liha- ja kasvisruokia.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Hemingway's, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Taco Bell ja Weekend Festival tukevat yhdessä nuoria artisteja13.5.2024 10:30:00 EEST | Tiedote

Taco Bell ja elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival julkaisevat laajan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyön ydinajatuksena ja tavoitteena on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia ja alustan läpimurtoon omalla musiikkiuralla. Weekend Festival ja Taco Bell järjestävät DJ-kilpailun, jonka voittaja pääsee esiintymään festivaaliin CNNCT x Taco Bell -lavalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye