Uudenmaan ELY-keskus

Joenkulman silta Hämeenlinnassa korjataan, liikenne kiertotielle maanantaina 8.7.2024 klo 8.00

Jaa

Hyvikkäläntie (tie 2872) Hämeenlinnassa katkaistaan liikenteeltä Joenkulman sillan korjauksen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Kuvassa Joenkulman sillan kiertotie.
Kiertotie Joenkulman silta.

Joenkulman sillan korjauksessa sillan vedeneristeet ja päällysteet uusitaan. Sillan korjaaminen aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Hämeenlinnan Hyvikkäläntiellä.  

Hyvikkäläntie (tie 2872) katkaistaan liikenteeltä Kermintien ja Viralantien välillä sijaitsevan Joenkulman sillan kohdalta maanantaina 8.7.2024 klo 8.00 ja avataan liikenteelle viimeistään perjantaina 26.7.2024 kello 15.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin. 

Liikenne ohjataan kiertotielle Asemintie (tie 13644), Vehmaistentien (tie 13643), Kirkkoportintien (tie 2873) ja Rehakantien (tie 2873) kautta. Kiertotien pituus on noin 43 km. 

Linkki siltapaikalle: https://maps.app.goo.gl/7LUTbnBwMBDy3ixY9  

Liite: kartta, työnaikainen kiertotie: siltatyö, tie poikki 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Työmaapäällikkö Otto Suominen, Destia Oy, puh. 040 661 3845

Valvontakonsultti Henry Niemi, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9960

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 0295 021 338

Kuvat

Kuvassa Joenkulman sillan kiertotie.
Kiertotie Joenkulman silta.
Lataa

Linkit

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

ELY-keskuksen logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye