Varsinais-Suomen ELY-keskus

Määränpäänä matka? Ota Fintraffic Mobiili mukaasi!

Jaa

Täysin ilmaisesta Fintraffic Mobiili -sovelluksesta löydät reaaliaikaiset tiedot Suomen maanteiltä ja rautatieliikenteestä. Saat tiedon liikenteen häiriöistä ja varoituksista push-ilmoituksina suoraan puhelimeesi missä ikinä liikutkin. Sovelluksen avulla voit myös itse ilmoittaa havaitsemistasi liikenteen ongelmista ja häiriöistä.

Käsi, joka pitää puhelinta autossa. Puhelimen näytöllä on auki Fintraffic Mobiili -sovellus.
Fintraffic Mobiili -sovellus.

Fintraffic Mobiili hyödyntää reaaliaikaista dataa suoraan Fintrafficin liikennekeskuksista, joten saat aina ajantasaisen tiedon liikennetilanteesta. Sijaintiin perustuvat push-ilmoitukset kertovat käyttäjälle välittömästi, kun lähialueen tieliikenteessä tai junaliikenteen suosikkireitillä sattuu jotain poikkeavaa.

Sovelluksesta löytyvät kaikki Suomen kelikamerat, tietyöt, ruuhkapaikat, ajokeli- ja säätiedot, tiesäävaroitukset, sähköautojen latausasemat ja kaasuautojen tankkausasemat sekä paljon muuta hyödyllistä.

Voit helposti jättää palautteesi Palauteväylään sovelluksen avulla. Huomasitko kuopan tiessä tai vaurioituneen liikennemerkin? Onko tielle eksynyt eläin? Liikenteen asiakaspalvelu käsittelee palautteet ja välittää tiedot muun muassa huoltotoimenpiteitä suorittaville urakoitsijoille.

Autoilijat voivat myös vinkata toisilleen erilaisista havainnoista liikenteessä. Käyttäjien havainnot näkyvät kartalla 30 minuutin ajan. Havaintojen jättäminen on helppoa ja nopeaa: paina sovelluksen keltaista puhekupla-ikonia, valitse havaintotyyppi ja tarkenna tarvittaessa havainnon sijainti.

Fintraffic Mobiili palvelee parhaiten liikenteessä ollessa. Kotona ja toimistolla puolestaan omaa reittiä voi suunnitella ja liikenteen tilaa seurata Liikennetilanne-palvelusta.

Koska turvallisuus on Fintrafficille ykkösasia, haluamme muistuttaa, että havainnot tehdään ja sovellusta käytetään auton ollessa pysähdyksissä, ei ajaessa.

Fintraffic Mobiili on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-sovelluskaupoista.

Tämä kaikki taskussasi  

Tieliikenne

  • Noin 800 kelikameraa ympäri Suomen
  • Liikennehäiriötiedotteet push-ilmoituksina lähialueeltasi
  • Kaikki sähköautojen latauspisteet ja kaasuautojen tankkausasemat
  • Ajokelin ja tiesääasemien tiedot, tiesäävaroitukset
  • Ruuhkapaikat ja liikennemittauspisteet
  • Ajantasaiset tiedot tietöistä
  • Talvikunnossapidon tiedot: teiden auraus, hiekoitus ja suolaus

Lisätietoja löydät Fintrafficin sivuilta.

Liikenteen asiakaspalvelu 

  • Neuvonta 0295 020 600 ma–pe kello 9–15 (pvm/mpm) (heinäkuussa 1.–26.7. puhelinpalvelu ja chat ovat auki kello 9–14, muina aikoina normaalisti kello 9–15) 
  • Chat-palvelussa asiakasneuvoja paikalla ma–pe kello 9–15 (muuna aikana virtuaalineuvoja)  
  • Tienkäyttäjän linja 0200 2100, ilmoitukset liikennettä vaarantavista ongelmista tiestöllä (24 h/vrk, pvm/mpm).

Voit antaa myös itse Fintraffic Mobiili -sovelluksesta palautetta.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Uudessakaupungissa Kalannin keskustassa Pankkitie suljetaan rakennustöiden vuoksi – liikenne siirretään kiertotielle 12. heinäkuuta9.7.2024 13:18:17 EEST | Tiedote

Uudenkaupungin kaupunki rakennuttaa yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa Kalannin keskustassa Pankkitien ja Pruukintien kohdan parannushanketta. Pankkitiellä kulku välillä kantatie 43 ja Mannersuontie katkaistaan rakentamistöiden ajaksi, ja liikenne ohjataan kiertotielle. Kiertotie kantatie 43:lta Pankkitielle kulkee Valintien ja Mannersuontien kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye