Kvaliti Oy

Viltti ja Vanu -kirjasarja tutustuttaa sateenkaariperheeseen neutraalilla tavalla

Jaa

Jenni Skyttä-Forssellin ja Giannetta Portan (kuv.) Viltti ja Vanu -kuvakirjat kertovat kahden sisaruksen tavallisesta lapsuudesta, johon kuuluu yhdessäolon lisäksi monenlaista hauskaa tekemistä ja pienten mysteerienkin selvittelyä Toivo-enon ja hänen puolisonsa Topin luona.

Viltti ja Vanu soivassa huvilassa on Jenni Skyttä-Forssellin ja Giannetta Portan (kuv.) Viltti ja Vanu -kirjasarjan toinen osa.
Viltti ja Vanu soivassa huvilassa on Jenni Skyttä-Forssellin ja Giannetta Portan (kuv.) Viltti ja Vanu -kirjasarjan toinen osa.

KVALITIN KESÄ JA SYKSY 2024 >>>

Tänään Viltti ja Vanu lähtevät kauan odotetulle lomalle Toivo-enon ja Topin mökille. Vanua hieman jännittää jäädä ilman äitiä yökylään. Perillä päästään uimaan, onkimaan ja marjametsälle – siis tekemään kaikkea sellaista, mitä Toivo-enon mukaan aina tehdään mökillä. Illalla paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla, mutta kaikkein parasta on kuitenkin olla ihan vain yhdessä ilman kiirettä. Kaiken keskellä jostain kuuluu outoa ujellusta. Ihan kuin joku soittaisi huilua. Mikä ääni se oikein mahtaa olla?

Viltti ja Vanu soivassa huvilassa on toinen osa Jenni Skyttä-Forssellin ja Giannetta Portan lastenkirjasarjassa, joka normalisoi kaikenlaisia perheitä ja ravistelee rakenteita lämpimällä otteella. Jenni Skyttä-Forssell on lastenkirjailija ja muun muassa toinen suositun Piirretään satuja iholle -sarjan luojista. Giannetta Porta on väri-iloittelua ja pikkiriikkisiä yksityiskohtia rakastava kuvittaja Pirkanmaalta.

"Lapsuudessa syntyneet käsitykset ovat pohja, jolle rakennamme arvomaailmamme ja asenteemme aikuisena. Siksi on tärkeää tuoda lastenkirjallisuudessa jo varhaisessa vaiheessa esiin erilaisia perhemalleja tekemättä niistä kuitenkaan numeroa", kertoo kustantaja Hanna Sinkkonen.

Värikkäästi kuvitetut Viltti ja Vanu -kirjat vievät lukijan kahden sisaruksen lämminhenkisiin vierailuihin Toivo-enon ja Topin luo. Kirjojen ikäsuositus on 3-6 vuotta.

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: info@kvaliti.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kvaliti on lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kustantamo, joka panostaa laadukkaisiin – mutta samalla myös hauskoihin! – kirjoihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kvaliti Oy

Kvalitin kesän ja syksyn 2024 kirjat on julkaistu17.4.2024 11:32:44 EEST | Tiedote

Kvalitin loppuvuoden runsas lasten- ja nuortenkirjakattaus on julkaistu. Merja ja Marvi Jalon suosittu Onnenkepparit-sarja jatkuu nyt Kvalitin kustantamana kokonaan värikuvitettuna. Pirjo Ilmastin ensiaputaitoja lapsille opettava innovatiivinen tietokirja sisältää tietopitoisen asiatekstin lisäksi helposti muistettavia loruja. Nauruhermoja kutkuttava, Tanskassa jo yli miljoona kirjaa myynyt Sallin isä -sarja saa rinnalleen perheen pienimmille suunnatun, Sallin pikkuveljen tähdittämän Eetu-sarjan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye