Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Laura Wickström har valts till Veritas placeringsdirektör

Dela

Laura Wickström har valts till Veritas Pensionsförsäkrings placeringsdirektör och ledningsgruppsmedlem. Hon inleder sitt arbete som Veritas placeringsdirektör idag 1.7.2024.

Laura Wickström

Wickström har fungerat som tf. placeringsdirektör och portföljförvaltare i Veritas. Tidigare har Wickström arbetat bland annat som verkställande direktör för AIM Capital.

”Laura har just den erfarenheten och marknadsförståelsen som denna utmanande uppgift kräver”, konstaterar verkställande direktör Carl Haglund.

”Jag tackar för förtroendet jag fått och är ytterst ivrig med att börja i den nya positionen. Det är fint att få jobba som en del av det finska pensionssystemet och att kunna utveckla investeringsverksamhet tillsammans med en professionell och kunnande organisation”, säger Wickström.

Nyckelord

Kontakter

Veritas är ett ansvarsfullt och solvent arbetspensionsbolag som tar hand om arbetspensionsskyddet för över 120 000 personer.

Följ Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Eläkevakuutusyhtiö Veritas

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye