Kymenlaakson hyvinvointialue

Elimäen ja Jaalan terveysasemat pysyvät suljettuna toistaiseksi – Miehikkälä avautuu 12.8.2024

Jaa

Toiminta kolmella terveysasemalla keskeytettiin väliaikaisesti huhtikuun lopussa henkilöstöpulan vuoksi.

Terveysasemien vastaanotot Elimäellä ja Jaalassa pysyvät suljettuna toistaiseksi henkilöstöpulan vuoksi. Näillä terveysasemilla ei ole myöskään laboratoriopalveluita. Terveysasemat ovat olleet suljettuna 29.4.2024 alkaen, ja sulkujen tuli päättyä 31.7.2024.  

Miehikkälän terveysasema avataan 12.8.2024 ja se on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Laboratorio palvelee 12.8. alkaen Miehikkälässä keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä Virojoella maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.

Ajanvarauksen Miehikkälän terveysasemalle voit tehdä soittamalla puhelinpalveluun tai ottamalla yhteyttä sähköisesti.

Terveysasemien puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20 numerossa 05 220 2000.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti lausuntonsa hallituksen esitysluonnoksesta terveydenhuoltolain muutoksiksi2.7.2024 08:55:56 EEST | Tiedote

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti 1.7. laajan lausunnon luonnokseen hallituksen esityksestä terveyenhuoltolain muuttamisesta. Lausunnossa painopisteenä ovat esitysluonnoksessa arvioidun säästöpotentiaalin kumoaminen hyvinvointialueen yksityiskohtaisilla laskelmilla ja Kouvolan päivystyksen akuuttilääketieteen hoitolinjan tehokkaan toiminnan kuvaus. Lisäksi huomioidaan kokonaisvaikutuksia hyvinvointialueen palveluihin koko maakunnan alueella sekä vaikutuksia muiden viranomaisten toimintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye