VINCEN GARCÍA ESIINTYY PORI JAZZIN PERJANTAIN PÄÄKONSERTISSA

Jaa

Vincen García Quintet esiintyy sairastapauksen vuoksi peruuntuneen Knowerin sijaan Pori Jazzin perjantain 19.7. pääkonsertissa.

Espanjalainen Vincen García esiintyy kvintettinsä kanssa Pori Jazzin perjantain 19.7. pääkonsertissa.
Espanjalainen Vincen García esiintyy kvintettinsä kanssa Pori Jazzin perjantain 19.7. pääkonsertissa.

Espanjalaista Vincen Garcíaa pidetään yhtenä tämänhetkisen jazz- ja funk-skenen arvostetuimmista basisteista maailmanlaajuisesti. Hän on kymmenen eniten kuunnellun basistin joukossa maailmanlaajuisesti suoratoistojen perusteella. Garcían uusi albumi "Ventura" on saanut erittäin positiivisen vastaanoton ympäri maailmaa. Syyskuussa 2023 Vincen García sai puhelun Cory Wongilta, joka pyysi häntä mukaan Euroopan kiertueelleen. Saatuaan kokemusta lavoilta, äänittäessään studioissa eri artistien kanssa ja uuden albuminsa säveltämisen myötä Vincen García haluaa viedä musiikkinsa seuraavalle tasolle tarjoamalla esityksen, jossa hän voi vapauttaa kaiken energiansa ilahduttaen improvisaatiolla ja monimutkaisilla rytmeillä. 

57. kansainvälinen Pori Jazz -festivaali alkaa perjantaina 12.7. ja pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa 18.–20.7.

Pääsymaksullisten konserttien liput ovat saatavilla Ticketmasterin kanavista kautta maan. Festivaalilla on lisäksi runsas pääsymaksuton konserttiohjelma. 

Pori Jazzin aikataulut ja artistiesittelyt löytyvät osoitteesta porijazz.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: tuottaja Sanna Grönmark 

044 3637 066 / sanna.gronmark@porijazz.fi

Kuvat

Espanjalainen Vincen García esiintyy kvintettinsä kanssa Pori Jazzin perjantain 19.7. pääkonsertissa.
Espanjalainen Vincen García esiintyy kvintettinsä kanssa Pori Jazzin perjantain 19.7. pääkonsertissa.
Lataa

Linkit

Pori Jazz -festivaalia on vuodesta 1966 lähtien järjestänyt Pori Jazz 66 ry, joka on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhteisö. Yhdistyksen tavoitteena on tukea jazzmusiikin harrastuksen edistämistä ja leviämistä. Merkittävä osa festivaalin ohjelmasta on pääsymaksutonta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pori Jazz 66 ry

JAZZVIIKKO TUO MUUTOKSIA KIRJURINLUODOSSA LIIKKUMISEEN15.7.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Käynnissä olevan Pori Jazzin konsertit ja konserttialueiden rakentaminen tuovat muutamia muutoksia liikkumiseen Kirjurinluodossa. Kirjurinluoto Areena ja Jazzpuisto ovat nyt rakennustyömaita, jotka rakentuvat viikon aikana konserttikäyttöön. Rakennustyömaa-alueilla liikkuminen on turvallisuussyistä kielletty. Kirjurinluodossa festivaalialuetta sivuava Pormestarinpolku suljetaan Kirjurinluodontien ja kesäteatterin väliseltä alueelta maanantaina 15.7. klo 18. Alkuviikosta voi edelleen kulkea Kaarisillalta Kirjurinluodon rantaa pitkin Taavisillalle. Tämä Kirjurinluodon rantaväylä ja Kaarisilta suljetaan yleisöltä keskiviikkona 17.7. klo 23 ja avataan festivaalin jälkeen. Kaarisillan kautta voi kulkea Pori Jazzin pääkonsertteihin ja sillan kupeessa on myös festivaalin lipunmyyntipiste. Porin keskustasta Kirjurinluotoon johtava Raumansilta suljetaan yleisön autoliikenteeltä festivaalin pääkonserttipäivinä torstaista lauantaihin 18. – 20.7. klo 12 ja avataan yöllä klo 02 jälkeen. Tällä välil

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye