Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU: Mikä on Linnanmäen herkullisin jäätelöannos? – Tervetuloa mukaan huvipuiston jäätelökierrokselle keskiviikkona 17.7.

Jaa

Huvipuistomaisen hauskoista jäätelöannoksistaan tunnettu Linnanmäki esittelee keskiviikkona 17.7. huvikauden 2024 jäätelöherkkuja. Tervetuloa maistelemaan muun muassa hattarajäätelöä, popparipehmytiä ja jädehelmiä! Ilmoittauduthan mukaan viimeistään maanantaina 15.7.

Tervetuloa toimittajille ja vaikuttajille tarkoitettuun tilaisuuteen keskiviikkona 17.7.2024 klo 10.30 Linnanmäen Huvipuistoon. Tilaisuudessa tutustutaan Linnanmäen uusiin sekä perinteikkäämpiin jäätelöherkkuihin.
 
Aloitamme jäätelökierroksen klo 10.30 Linnanmäen pääportilta, josta siirrymme pisteeltä toiselle läpi huvipuiston herkullisimpien jäätelökeitaiden. Tulethan tilaisuuteen jäätelöhammasta kolottaen, sillä herkuteltavaa riittää.
 
Linnanmäki suosii tällä huvikaudella lähituottajien jäätelötarjontaa. Irtojäätelömme tulevat Espoosta ja pakatut jäätelöt Helsingistä. Lisäksi kaikki pehmyt-jäätelömme ovat kotimaisia. Huvipuistosta löytyy jäätelövaihtoehtoja myös vegaaneille herkuttelijoille.
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan mukaan viimeistään maanantaina 15.7.2024 Linnanmäen viestintäpäällikölle Jessi Vidbergille sähköpostitse jessi.vidberg@linnanmaki.fi. Kerrothan viestissä nimesi, yhteystietosi, mihin mediaan teet sisältöä sekä mahdollisen erityisruokavaliosi.
 
Saapuminen
Tapaamme keskiviikkona 17.7.2024 klo 10.30 Linnanmäen pääportilla, Tivolikuja 1.
Tilaisuus päättyy noin kello 12.
 
Tervetuloa mukaan herkuttelemaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Linnanmäen Huvipuistoa ylläpitää ja kehittää Lasten Päivän Säätiö, jonka on perustanut kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Pelastakaa Lapset, Parasta Lapsille ja Ensi- ja turvakotien liitto. Olemassaolonsa aikana Lasten Päivän Säätiö on jakanut nykyrahaksi muutettuna yli 130 miljoonaa euroa suoraan lastensuojelutyölle. Linnanmäellä huvittelemalla kaikki ovat mukana keräämässä varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen pääyhteistyökumppani vuonna 2024 on Oy Hartwall Ab, joka omalla panoksellaan tukee tärkeää lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye